ΜΜΕ Σοου Μπιζ

Bρέθηκε νεκρό μετά από χρήση ναρκωτικών το «παιδί» του Νίκου Μουρατίδη!!!

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει για πρώτη φορά για μια άγνωστη πτυχή της ζωής του. Εξηγώντας τους λόγους που δεν έκανε ένα παιδί, τους θανάτους παιδιών φίλων του που τον λύγισαν αλλά και το τίμημα της οικογένειας που πλήρωσε στο βωμό της καριέρας. Σε συνέντευξή του δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ναι αυτή την στιγμή που μιλάμε θα ήθελα να έχω ένα παιδί. Μπορεί σε δυο ώρες να μην ήθελα..Αλλά υπάρχουν στιγμές που λέω, το έχασες αυτό το παιχνίδι και άλλες που λέω, τυχερός που έχεις γλιτώσει από όλα αυτά. Γιατί δεν είναι μόνο ευχάριστα στο να έχεις ένα παιδί.Εμπεριέχει και πάρα πολύ δράμα, το να έχεις οικογένεια και σπίτι.Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είχα ένα παιδί και… Ενός κολλητού μου φίλου για παράδειγμα τον έφτασε το γιο του 20 χρονών, καβάλησε το μηχανάκι και σκοτώθηκε. Ε δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Ενός άλλου φίλου μου πέθανε ο γιος του με την σύριγγα στο χέρι. Δεν θα το άντεχα αυτό»,εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουρατίδης.
Στη συνέχεια αποκάλυψε το πόσο του στοίχισε ο θάνατος του αγοριού από το παιδικό χωριό SOS που το είχε υπό την επιτήρησή του.«Βέβαια η αλήθεια είναι πως το πέρασα ψυχολογικά αλλά όχι με δικό μου βιολογικά παιδί αλλά ένα παιδί από το παιδικό χωριό SOS το οποίο το είχα υπό την επιτήρηση μου, ήταν 18 χρονών, τον είχα βάλει και σε δουλειές, σε ραδιόφωνο, και έφυγε από υπερβολική δόση…», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.«Ναι το ότι δεν έκανα οικογένεια είναι το νούμερο ένα τίμημα που πλήρωσα. Αφοσιώθηκα τόσο πολύ στην καριέρα, γιατί όπως μπορείς να δεις είμαι λαίμαργος και εξωστρεφής σε όλα μου, που ήθελα και άλλο και άλλο.

Related posts

Lady Gaga: το δώρο του συντρόφου της για τα 35α γενέθλιά της

Αλέξανδρος

Βίκυ Καγιά: Βουτιές με τον άντρα της στον Αστέρα

Β. Κάβουρα: Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό της με τον Οικονομόπουλο!

Leave a Comment