Σοου Μπιζ

10 juicy κυρίες της showbiz που κολάζουν!

Χυμώδεις και θηλυκές, γυναίκες που η σιλουέτα τους διαφέρει από το μέσο όρο των αδύνατων σωμάτων που “κυκλοφορούν” στη showbiz, οι 10 κυρίες της λίστας εντυπωσιάζουν γιατί είναι πιο κοντά σ’ αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως “φυσιολογικό” γυναικείο κορμί.

Από τη Beyonce με τις θεϊκές καμπύλες και την Kim Kardashian με τον πισινό που… αγγίζει τον ουρανό μέχρι τη μεσογειακή Μαρία Κορινθίου και τη ζουμερή και σέξι Κλέλια Ρένεση, να γιατί ζηλεύουμε τα κορμιά τους:

Beyonce: Οι καμπύλες της είναι αυτές που θα ήθελε να διαθέτει ο μισός- αν όχι όλος!- ο γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη.
Beyonce

Kim Kardashian: Οι άντρες ονειρεύονται το πληθωρικό της στήθος, οι γυναίκες κάτι θα ήθελαν- όχι πολλά- από τα σέξι “πιασίματά” της. Της αναγνωρίζουμε ότι έκανε την περιφέρεια να δείχνει θηλυκή.
kim-kardashian
Rihanna: Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη showbiz καταλάβαμε ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό, και βασικά εξωτικό.
rihanna
Μαρία Κορινθίου: Η ελληνίδα ηθοποιός έχει το μεσογειακό κορμί που πολλές θα ζήλευαν.
κορινθiou
Kate Upton: H 22χρονη Αμερικανίδα σεξοβόμβα δεν βρέθηκε τυχαία στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, είχε τα κατάλληλα εφόδια.
kate-upton
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την λες και Ελληνίδα “Kate Upton” , αλλά αν μη τι άλλο η παρουσιάστρια διαθέτει ένα ωραίο, φυσιολογικό γυναικείο κορμί.
spyropoulou
Sofia Vergara: H 42χρονη κολομβιανή σταρ μπορεί να “βάλει κάτω” με τις εκρηκτικές της καμπύλες πολύ νεότερες της!
sofia-vergara
Έλενα Παπαρίζου: Η ελληνίδα τραγουδίστρια είναι πολύ κοντά στα μεσογειακά πρότυπα και στις “κανονικές” γυναίκες που αποπνέουν θηλυκότητα.
paparizou
Scarlett Johansson: Το κορίτσι – φαντασίωση των αντρών του πλανήτη δεν διαθέτει κορμί – μοντέλου, αντιθέτως και καμπύλες έχει, και “κιλάκια” και κυτταρίτιδα. Κι όμως αποπνέει τόση θηλυκότητα!
scarlet
Κλέλια Ρένεση: Η ελληνική εκδοχή της Sofia Vergara – παίζει εξάλλου και τον ίδιο ρόλο στη σειρά “Μοντέρνα Οικογένεια”- είναι μια γυναίκα με χυμώδεις καμπύλες. Και γι’ αυτό τη ζηλεύουμε !
Κλέλια-Ρένεση

Related posts

Η πρώτη φωτογραφία του Τότσικα με ένα από τα δίδυμα

Η Σαντέλ Γουίνι δηλώνει ότι έχει πάρει απόφαση ότι έχει σημάδια από την νόσο που πάσχει.

Και η Demy έγινε ξανθιά!!!

Leave a Comment