ΜΜΕ

Aνακοίνωση για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους. Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει: Η πιο καλοκουρδισμένη «ομάδα» του Πρωινού αυτή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είναι «κλασικά» εδώ. Το Πρωινό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του, την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 10:00. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνουν για μια ακόμη σεζόν το αγαπημένο Πρωινό σας και επιστρέφουν με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, νέες ενότητες έκπληξη και φυσικά την πιο κεφάτη ανανεωμένη παρέα. Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη και ο Άρης Καβατζίκης, υποδέχονται στην ομάδα την Μαρία Ηλιάκη και όλοι μαζί θα απογειώνουν το κέφι κάθε μέρα.

H αγαπημένη Λίτσα Πατέρα παρέχει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τ’ άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους. Σημαντική βεβαίως στο πρωινό είναι πάντα η γεύση. Η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εδώ για να αποκαλύψει μοναδικά μυστικά γεύσης, tips απόλαυσης, αλλά και συνταγές που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας. Όσο για τις γλυκές γεύσεις; Ο άρτι αφιχθείς Διονύσης Αλέρτας αναλαμβάνει δράση, παρουσιάζοντας συνταγές ζαχαροπλαστικής που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Το Πρωινό αγαπάει και τη διακόσμηση, για την οποία υπεύθυνος είναι και φέτος ο Σπύρος Σούλης, που δίνει για μία ακόμη σεζόν πρακτικές λύσεις για κάθε χώρο και κάθε περίσταση.

Την παρέα του Πρωινού συμπληρώνουν ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, και ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία των τηλεθεατών καθώς και ο ειδικός διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα που δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές για σώμα και πνεύμα σε αρμονία. Μαζί τους, η beauty editor Σουζάνα Κεγκίτση και κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα ομορφιάς και μόδας, για τις πιο προχωρημένες προτάσεις και συμβουλές.

Related posts

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε για το απίστευτο bullying που δεχόταν μέσω του διαδικτύου

Δεν θα είναι η Μαρία Κορινθίου στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”

Ο ταλαντούχος κύριος Μητσικώστας ξανά χτυπά!

Leave a Comment