Σοου Μπιζ

Σωριάστηκε η Κάμερον Ντίαζ

Μια απίστευτη τούμπα έφαγε το βράδυ του Σαββάτου η Κάμερον Ντίαζ. Η 43χρονη ηθοποιός έβγαινε από hot spot μαγαζί της Νέας Υόρκης παρέα με τον σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν. Λίγο η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα στο Los Angeles, λίγο τα ψηλοτάκουνα της ηθοποιού, λίγο η απροσεξία της και δεν άργησε να γίνει το «κακό».

Όπως θα δείτε η Ντίαζ σωριάστηκε κάτω με τον 36χρονο σύζυγό της σε χρόνο dt να την πιάνει και να προλαβαίνει τα χειρότερα, σηκώνοντας την και πάλι όρθια, χωρίς να κρύψει την ανησυχία του. Όσο για την 43χρονη σταρ; Έδειχνε «χαμένη» και ντροπιασμένη με το που μπήκε στο αυτοκίνητο. Να σημειώσουμε πάντως, πως αν τα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο ισχύουν, τότε η Ντίαζ έφαγε μεγάλη τρομάρα μετά από αυτή την πτώση. Αξιοσημείωτη είναι πάντως και η φοσυκωμένη της κοιλίτσα που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Cameron Diaz falls to the floor and gets help from Benji to get back up while Benji Madden shows off a new Head Tattoo as they leave the Nice Guy Club in West HollywoodPictured: Cameron Diaz And Benji MaddenRef: SPL1142959 031015 Pict

Related posts

Η Κρίσι Τέιγκεν στα MTV 2015 χωρίς εσώρουχα!

Δείτε τα tweets της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής

Τι δουλειά έχει ο Ηλίας Ψινάκης να ψάχνει στα σκουπίδια της Ρένας Δούρου ;

Leave a Comment