Σοου Μπιζ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λίγο πριν το ξεκίνημα της εκπομπής της, αποκαλύπτει…

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Ντορέττα αγαπά την τηλεόραση, επομένως δε μας φάνηκε καθόλου περίεργο που δέχτηκε την πρόταση του Mega να αναλάβει τα ηνία της πρωινής του ζώνης.

Η εκπομπή της «Καλημερούδια» θα κάνει σε λίγες ημέρες πρεμιέρα, συγκεκριμένα στις 12 Οκτώβρη. Άραγε πώς νιώθει η γλυκιά παρουσιάστρια;
Σε συνέντευξή της, η Παπαδημητρίου σημείωσε πως έχει αρκετό άγχος και πως ανέκαθεν την άγχωναν οι πρεμιέρες (ακόμα και στο θέατρο). Η εκπομπή αυτή είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για την ίδια που θέλει πολύ να πετύχει. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να μετατρέπει το άγχος της σε δημιουργία.

Αλήθεια φοβάται τον ανταγωνισμό; Πώς νιώθει που θα είναι απέναντι στην Σκορδά και τον Λιάγκα; Η Ντορέττα τόνισε πως το μόνο που σκέφτεται είναι να βγει η εκπομπή στον αέρα και να είναι όλοι τους όσο καλύτεροι γίνεται. Αυτό που την αφορά είναι η δική της εκπομπή και όχι οι υπόλοιπες.
Καλή επιτυχία Ντορέττα!!!

Related posts

Kate Middleton και πρίγκιπας William: θα επιστρέψουν στην κύρια βάση τους, στο Kensington Palace

Αλέξανδρος

Κάνιε Γουέστ: ο ράπερ δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για την αποτυχημένη υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ

Αλέξανδρος

Στικούδη: Μου έλεγαν να τρώω μόνο τσίχλες και βαμβάκι

Leave a Comment