ΜΜΕ

Γιώργος Καπουτζίδης:Το τέλος της «Εθνικής Ελλάδος» και το «κράξιμο» για τα media

Καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στο JoinUs,όπου μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλου για την αναβολή της «Εθνικής λάδος», τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή, αλλά και τον τρόπο που τον αντιμετώπησαν «κακοί δημοσιογράφοι».

Αναφορικά με το τέλος της σειράς του, ο Γιώργος Καπουτζίδης αρκέστηκε να δηλώσει: «Αυτή η ιστορία τελειώνει σε ένα παγοδρόμιο της Ευρώπης, όπου η Εθνική Ελλάδος διαγωνίζεται στους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό είναι το φινάλε, αυτός ήταν ο στόχος, αυτό είναι το τέλος αυτής της διαδρομής, αυτών των γυναικών και χρειαζόταν να πάμε 15 μέρες στο εξωτερικό»

Αναφέρθηκε όμως και στην εποχή του «Παρα Πέντε» και αποκάλυψε ότι τα media δεν του φέρθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχετικά με εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός δήλωσε: «Τρόμαξα τότε. Μιλάμε για μια περίοδο που δεν ήταν η χρυσή σελίδα της δημοσιογραφίας, ίσα ίσα από τις πιο μελανές. Έμπαιναν άνθρωποι στο επάγγελμά σας που ήταν χαμηλού επιπέδου. Γέμισαν τα media από ανθρώπους που δεν είχαν ιδιαίτερη αισθητική και ιδιαίτερη ηθική. Ερχόταν ο άλλος με το μικρόφωνο και σε ρωτούσε μέσα στην μούρη ότι αδιανόητα πράγματα και σκεφτόμουν αν ντρεπόταν που με ρωτούσε κάτι αδιάκριτο και τόσο αγενές. Δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απλώς αγένεια. Μου έχει συμβεί τη μια μέρα να δίνω συνέντευξη σε έναν άνθρωπο και την άλλη μέρα να είναι σε πάνελ και να με κράζει».

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να μείνει μόνιμα στην αγαπημένη του Αίγινα, όπου έχει και σπίτι.

Related posts

Πάνος Βλάχος: Τι δηλώνει για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…

Αλέξανδρος

Τα σχέδια της οικογένειας Παντελιάδη: τέλος εποχής για την ‘Βερόπουλος’

Ποιος είναι ο λόγος που ο ΑΝΤ1 αναβάλλει το The Voice

Leave a Comment