ΜΜΕ

Λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου!!!

Η παρουσιάστρια, αφού έδωσε πάσα για τη συνέντευξη της Μαρίας Σταματέρη, δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής, ενώ στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη έχει παραμείνει η καλεσμένη, Ντέπυ Γκολεμά. Φαίνεται πως την ώρα που προβαλλόταν βίντεο ένιωσε αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαίωσε ο σύζυγος της παρουσιάστριας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ανέφερε αρχικά αστειευόμενος: «Να σας πω ότι σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού είναι η Κατερίνα Καραβάτου…εντάξει αποφάσισε να μου δώσει την ευκαιρία να πάρω πάνω μου όλη την εκπομπή, βεβαίως με τη βοήθεια της κυρίας Γκολεμά και των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί πέρα. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, θα είναι πάλι σε λίγο κοντά μας, οπότε μη μου ανησυχείτε».

Από τη μεριά της, η γνωστή τηλεκριτικός αποκάλυψε την λιποθυμία της Κατερίνας Καραβάτου. Συγκεκριμένα η μαγειρική του «Στα Καλά Καθούμενα» σήμερα, είχε παραδοσιακό Κερκυραϊκό Σοφρίτο, γεγονός που έκανε την Ντέπυ Γκολεμά να σχολιάσει στον αγαπημένο ηθοποιό: «Εμένα μου επιτρέπεις; Επειδή θα έχεις και δεύτερη λιποθυμία».

H Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Πιθανώς η συγκεκριμένη αδιαθεσία να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της. Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά!

Related posts

Έξι βιβλία του Dr. Seuss θα σταματήσουν να εκδίδονται λόγω ρατσιστικών εικόνων

Αλέξανδρος

Δεύτερο κανάλι ετοιμάζει ο Αλαφούζος

Μεγάλη αμηχανία σκόρπισε ο Βισκαδουράκης στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.Η Σπυροπούλου δεν ήξερε που να κρυφτεί!!!

Leave a Comment