ΜΜΕ

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το νέο τηλεοπτικό του πρότζεκτ στον Alpha.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη του για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που ετοιμάζει και θα παρουσιάζεται στον Alpha.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός μετά τη βρετανική σειρά και τη νέα ταινία που ετοιμάζει με την Τόνια Σωτηροπούλου που θα προβληθεί το Μάρτιο στις κινηματογραφικές αίθουσες, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη θέση του παρουσιαστή.
Μιλάμε για μία νέα εκπομπή στην οποία ο Αλέξης Γεωργούλης θα υποδέχεται τους καλεσμένους του σε ένα μπαρ και θα κάνει μαζί τους φιλικές και ήρεμες συζητήσεις. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Tv έθνος” αναφέρθηκε για το νέο πρότζεκτ που έχει αναλάβει.

-Ετοιμάζετε και μια εκπομπή στον Alpha.
«Θα είμαι ένας δημοσιογράφος-μπάρμαν. Δεν θα γίνονται συνεντεύξεις αλλά φιλικές συζητήσεις μέσα σε μπαρ. Οι καλεσμένοι θα είναι από όλα τα πεδία».

-Σας αγχώνει η μετάβαση σε μια τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που δεν έχετε ξανακάνει;
«Δεν με αγχώνει. Με ιντριγκάρει το καινούργιο. Που θα κάνω γκάφες, που θα πω κάτι που δεν είναι ωραίο, είναι άλλη ιστορία. Έχω ένα καλό: τη διαίσθηση ότι θα τα πάω καλά με τον κόσμο που θα δεχθεί να μιλήσει. Για να δούμε…».

-Ασχολείστε με το θέατρο, με τον κινηματογράφο και με την τηλεόραση. Ποιο από τα τρία μέσα έκφρασης είναι η μεγαλύτερη σας αγάπη;
«Είναι όλα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω το καλύτερο, δηλαδή. Το θέατρο το αγαπώ πολύ γιατί είναι ζωντανό, σε άμεση σχέση με τον θεατή. Έχει να κάνει με το παρόν, ενώ η παραγωγή ενός τηλεοπτικού ή ενός κινηματογραφικού έργου σχετίζεται με ένα σχέδιο που φτιάχνεται κομματάκι κομματάκι. Το καλό όμως που έχει είναι ότι δεν μπορείς να πεις ψέματα στην κάμερα. Μπορεί να μην έχεις άμεση σχέση με τον θεατή αλλά έχεις να κυνηγήσεις την αλήθεια, θα έλεγα, πάντως, ότι η μεγάλη μου αγάπη, η καψούρα, είναι ο κινηματογράφος»

Related posts

Μάτιασαν τη Σταματίνα…

Tο Mega Κύπρου «κόβει» τα Καλημερούδια ;

Τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Leave a Comment