Σοου Μπιζ

Τσάρλι Σιν: Δείτε πόσα ξόδεψε στις πόρνες ενώ είχε AIDS!!!

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον έκλυτο βίο του Τσάρλι Σιν αφότου διαγνώστηκε με AIDS: σύμφωνα με λογιστικά έγγραφα, ο ηθοποιός ξόδεψε μία περιουσία σε πόρνες, ενώ πλήρωνε με το παραπάνω προκειμένου να έχει σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλακτικό!

O 50χρονος σταρ παραδέχθηκε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι θετικός στον HIV, ενώ, μετά τη διάγνωσή του, εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά και έκανε ξέφρενα πάρτι οργίων με πόρνες και πορνοστάρ.

Τα ερωτικά ραντεβού του ηθοποιού καταχωρούνταν ως… έξοδα της εταιρείας παραγωγής του, της «9th Step», υπό την ονομασία «Φιλική Διασκέδαση».

Σύμφωνα με τα λογιστικά στοιχεία, που έφερε στο φως το «National Enquirer», το 2013, δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με AIDS, δόθηκε σε πόρνες το ποσό των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα, ο ηθοποιός ξόδεψε περισσότερα για τις σεξουαλικές του συνευρέσεις παρά για τα τέσσερα παιδιά του, για τα οποία, την ίδια χρονιά, δαπανήθηκαν 936.700 ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε στο «Page Six» η Άννα Γκριστίνα, που «έκλεινε» πόρνες για τον Τσάρλι Σιν, ο ηθοποιός πλήρωνε εξτρά για επαφή χωρίς προφυλάξεις και δεν έλειψαν οι περιπτύξεις με τρανσέξουαλ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι Σιν υποψιάζεται ότι τρανσέξουαλ του μετέδωσε τον HIV.

«Κάποια από τα κορίτσια συμφωνούσαν να κάνουν σεξ μαζί του χωρίς προφυλάξεις με έξτρα αμοιβή που έφτανε ακόμα και τα 5.000 ευρώ, ενώ κάποιες συμφωνούσαν ελπίζοντας να αποκτήσουν παιδί μαζί του», αναφέρει χαρακτηριστικά η Γκριστίνα, λίγες ώρες αφότου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μία 27χρονη πορνοστάρ υποστήριξε ότι έμεινε έγκυος από τον Τσάρλι Σιν και στη συνέχεια έκανε έκτρωση…

Related posts

Ποιο ζευγάρι χώρισε μετά από έξι μήνες

Πόσο κοστίζουν τα πέδιλα που φορούσε η Φαίη Σκορδά στο τρέιλερ της εκπομπής?

Ποιον ηθοποιό απέρριψε ο Κούνδουρος γιατί είναι… ωραίος;

Leave a Comment