Σοου Μπιζ

Emma Watson: Διατηρεί “στενούς” δεσμούς με την ταινία Harry Potter.

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, οι πρωταγωνιστές του Harry Potter θα είναι πάντα συνδεδεμένοι στην μνήμη μας με το διάσημο μάγο, όσο και αν οι ίδιοι επιθυμούν να απαλλαχτούν από αυτήν την εικόνα, καθώς μεγαλώνουν και θέλουν να προχωρήσουν στην ζωή και στην καριέρα τους.

Όπως φαίνεται όμως η Emma Watson δεν έχει τόσο πολύ στο μυαλό της κάτι τέτοιο καθώς, όπως φαίνεται έχει φροντίσει να διατηρήσει στενούς δεσμούς με τη ταινία.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός πιάστηκε από τους παπαράτσι κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος, κάποιων από των γυρισμάτων που έχει αυτήν την εποχή, να πηγαίνει για φαγητό με τον καλό της φίλο Roberto Aguire.

emma_1

Ο Roberto Aguire είναι παραγωγός και ηθοποιός και η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας του Harry Potter and the Goblet of Fire πολλά χρόνια πριν.
Το γεγονός ότι ο Roberto στην συγκεκριμένη δουλεία δεν εμφανίστηκε στην οθόνη αλλά εργάστηκε πίσω από τις κάμερες δεν εμπόδισε καθόλου τους δύο ηθηποιούς να αναπτύξουν στενές σχέσεις που όπως ακούγεται τελευταία μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Related posts

Η Έλενα Παπαρίζου επιβεβαιώνει το ευτυχές γεγονός και δηλώνει ευτυχισμένη!!

Δείτε την κούκλα αδερφή της Εύας Καϊλή

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο δεσμός με την τουρκάλα συμπρωταγωνίστριά του Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/420137/giannis-xatzigeorgioy-o-desmos-me-tin-toyrkala-symprotagonistria-toy#ixzz41A8n2INF

Leave a Comment