Σοου Μπιζ

Θύμα ληστείας η Λίτσα Πατέρα.

Λαχτάρησε το βράδυ της Παρασκευής η Λίτσα Πατέρα όταν ένας ληστής μπήκε στο σπίτι της. Η ίδια μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή “Το Πρωινό” και εξομολογήθηκε την περιπέτειά της στον Γιώργο Λιάγκα:

«Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του ο άνθρωπος που θα δούμε και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω. Η αστυνομία λέει πάντοτε να βγαίνετε έξω και αρχίζω βεβαίως να φωνάζω και αρχίζουν και οι σειρήνες και έφυγε τρέχοντας» εξήγησε.

Η αστρολόγος έδειξε και την φωτογραφία του δράστη στον αέρα, του οποίου η σύλληψη δεν θα αργήσει όπως όλα δείχνουν αφού η αστυνομία είναι σε πολύ καλό δρόμο με τα στοιχεία που κατέχει.

Related posts

Emily Ratajkowski: νέα φωτογραφία με το μωρό της στο instagram

Αλέξανδρος

Η άγνωστη προσωπική ζωή της Άσης Μπήλιου.

Το «κατηγορώ» της Μαρινέλλας: «Δεν ξέρουν να αρθρώνουν µια πρόταση και έχουν κι άποψη… Είναι ντροπή»

Leave a Comment