Ανδρας

Στα 32 της η Αυστραλή Miranda Kerr είναι στην καλύτερη φάση της ζωής και της καριέρας της

Ο νέος σύντροφός της είναι ο ιδρυτής του Snapchat (βλέπε 2,1 δις δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του). Είναι η 2η πιο δημοφιλής σουπερμοντέλα στο instagram. Και όλες οι εταιρίες του πλανήτη κάνουν ουρά για λίγο από το χρόνο της. Σκέψου δηλαδή τι θα κατάφερνε αν όντως ένοιωθε μοντέλο.

‘Ήδη από την πρώτη μου φωτογράφηση, όταν ήμουν 14 ετών, ως και σήμερα, δεν αισθάνθηκα ποτέ μοντέλο. Αν με ρωτήσει κάποιος τι κάνω, του απαντώ ότι έχω τη δική μου σειρά καλλυντικών’

Αυτό δηλώνει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, το πρώην αγοροκόριτσο (‘υπό την έννοια ότι ήμουν συνεχώς έξω, κάνοντας ιππασία ή καβαλώντας μηχανές’) από μια πουθενά κωμόπολη της Αυστραλίας, που κέρδισε ένα διαγωνισμό στα 13 της, ταξίδεψε ‘για την εμπειρία’ στην Ιαπωνία και από τότε δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να στοχεύει πιο ψηλά, πιο μακριά.

Συγκεκριμένα το 2006 βρέθηκε το στην Νέα Υόρκη (όπου μένει μόνιμα), υπέγραψε συμβόλαιο με την Maybelline και την Victoria’s Secret, εμφανίστηκε στο videoclip Number 1 του Pharrell Williams, άρχισε να βγαίνει/ παντρεύτηκε/έκανε παιδί μαζί/χώρισε/έβαλε να μένει δίπλα της Orlando Bloom και βρέθηκε μόνιμα στην top 10 λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

Όλα αυτά με όπλο ένα ζευγάρι γαλάζια μάτια, την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, τα χαρακτηριστικά λακάκια στα μαγουλά της και μια δημόσια εικόνα που την ήθελε, παρόλο που έμοιαζε όντως με πορσελάνινη κούκλα εποχής, να είναι εξωστρεφής, πάντα χαρούμενη και πάντα πρόθυμη να δείξει λίγη σάρκα παραπάνω, όταν ήταν απαραίτητο.

Μπόνους η έντονη Αυστραλέζικη προφορά της, που την έκανε να δείχνει πιο ‘πιάσε μια μπύρα, πατριώτη’ ανθρώπινη, ακόμη και όταν μιλούσε για ενεργειακά πεδία και όλα τα άλλα ζεν και γουάου στα οποία την είχε ‘προσυλητίσει’ ο Orlando.

Έτσι και αλλιώς το σώμα της Miranda, υπέροχο και εξαιρετικά ευλύγιστο (δες φωτό), αλλά χωρίς εκείνες τις καμπύλες που τρομάζουν τις γυναίκες και εξιτάρουν τους άντρες, ήταν αδύνατο να βγει πρόστυχο. Ακόμη και όταν στηνόταν π.χ. μπροστά στην κάμερα του Terrry Richardson για λογαριασμό του ημερολογίου της Pirelli.

Βέβαια, ακριβώς το γεγονός ότι η ομορφιά και η προσωπικότητα της Kerr δεν ήταν ιδιαίτερη, δεν είχε ‘αγκάθια’, ήταν απαγορευτικό ώστε να κάνει πιο exclusive πράγματα. Όλοι περίμεναν ότι θα έκλεινε την καριέρα της ως ένα πολύ καλό εμπορικό μοντέλο, η καλύτερη στιγμή της οποίας θα ήταν τα show της Victoria’s secret, τα εξώφυλλα στο sports illustrated και άλλα mainstream και δεδομένη.

Μόνο που η μικρή Αυστραλέζα αποδείχθηκε πανούργα. Για την ακρίβεια πάντοτε ήταν, απλώς εμείς δεν το βλέπαμε. Το πρώτο χτύπημα στο δόξαπατρι ήταν η φωτογράφηση που έκανε για το GQ, αμέσως αφού χώρισε. Εκεί που μπορεί να έλεγε τα καλύτερα για τον Orlando, αλλά ταυτόχρονα δήλωνε bisexual.

‘Μου αρέσει τόσο το αντρικό όσο και το γυναικείο σώμα. Και πάντοτε είχα και έχω διάθεση για εξερεύνηση’

Και μέλος του Miles High Club.

‘Έχω έρθει σε οργασμό στον αέρα. Και μόνη μου. Και έχοντας βοήθεια’

Ενώ ταυτόχρονα εξηγούσε πως το σεξ βοηθάει το σώμα της.

‘Όσο περισσότερο σεξ κάνω, τόσο πιο γυμνασμένο είναι το σώμα μου. Ειδικά τα χέρια μου και το στομάχι μου. Είναι κάτι που έχω παρατηρήσει ξανά και ξανά’

Και διευκρίνιζε ότι, ως καλή μαθήτρια, μετά το σεξ ρωτάει πάντοτε το σύντροφό της πως ήταν, προκειμένου να είναι καλύτερη την επόμενη φορά.

‘Πάντα ρωτάω τον σύντροφο μου πως τα πήγα. Θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερη, σε κάθε τομέα’

Αυτή η συνέντευξη, αυτή η φωτογράφηση, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε πόσο ‘πεινασμένη’ είναι στην πραγματικότητα η Kerr. Καπάκι άρχισε συστηματικά να γδύνεται περισσότερο στις φωτογραφήσεις, με τελευταία αυτή στο Αυστραλέζικο Harper’s Bazaar.

Άρχισε να αλλάζει συντρόφους (πάντα δισεκατομμυριούχους-επιχειρηματίες ή celebrities) σαν τα πουκάμισα, μέχρι που τον τελευταίο χρόνο κατέληξε στον πιο πλούσιο, έξυπνο και όμορφο από όλους (αυτόν του Snapchat).

Βρήκε τρόπο ώστε να γίνει επιτέλους αποδεκτή σε πιο elite κύκλο, όσον αφορά τους οίκους μόδας που την επιλέγουν να της εκπροσωπήσει.

‘ Προσπαθώ να μην παίρνω την καριέρα μου στα σοβαρά. Γιατί αλλιώς μπαίνω στη διαδικασία να την συγκρίνω με άλλων και να μπαίνει σε φάση έντονης αυτοκριτικής. Η αλήθεια είναι πως, όταν κάποια σε εντάξουν σε μια κατηγορία, είναι δύσκολο να βγεις από αυτή’

Και, ταυτόχρονα συνέχισε να επενδύει σωστά το χρόνο και τα χρήματά της, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες να ξεπεράσει τα 40 εκ. δολάρια σε ‘κομπόδεμα’, αποτέλεσμα των εξαιρετικών επενδύσεών της σε μετοχές και σε ακίνητα.

Όχι, η Miranda δεν έπεσε στην αφάνεια, μετά την ‘έξοδό’ της από τον στάβλο της Victoria’s Secret. Αντιθέτως μεγαλούργησε.

Ίσως γιατί έμαθε επιτέλους να αγαπάει τον εαυτό της.

‘Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου. Να τον φροντίζεις. Να ποτίζεις το λουλούδι σου. Όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο πιο πολλά έχεις να δώσεις στους άλλους’

Ίσως, από την άλλη, επειδή αποδέχθηκε επιτέλους ότι είναι ΟΚ να είναι τόσο φιλόδοξη. Ειδικά από τη στιγμή που, εξαιτίας του χερουβείμ παρουσιαστικού της, κανείς δεν πρόκειται να την πάρει χαμπάρι.

Related posts

Ανδρική γονιμότητα – Καθημερινά μέτρα και εναλλακτική ιατρική

4 Λόγοι για να κάνετε καθημερινά σεξ.

50 γυναίκες αποκαλύπτουν τους μυς που λατρεύουν

Leave a Comment