Μοντελα

Τ.Οικονόμου:Το άστεγο μοντέλο από την Ελλάδα που κάνει καριέρα χάρη στην Τζένερ και την Χαντίντ

Έτοιμος να κάνει «χρυσή» καριέρα στο χώρο του modeling είναι ένας άστεγος Ελληνοαμερικανός χάρη στην Κένταλ Τζένερ και στην Τζίτζι Χαντίντ!

Models arrive for the Balmain x H&M Collection Launch Event, held at 23 Wall Street in New YorkPictured: Kendall Jenner and Gigi HadidRef: SPL1156074  201015  Picture by: Johns PKI / Splash NewsSplash News and Pictures<

Ο 20χρονος Τζον Οικονόμου έφυγε από το Μιλγουόκι στα 19 του για να βρει την τύχη του στην Καλιφόρνια. Έχοντας μαζί του δυο αλλαξιές ρούχα και μια οδοντόβουρτσα κοιμόταν πάνω σε ένα λεπτό σεντόνι στην παραλία «Venice» ενώ όταν ήταν τυχερός έμενε στο σπίτια νεαρών κοριτσιών!

151215142505_5208

Μέχρι που το περασμένο καλοκαίρι στην «Venice Beach» εμφανίστηκαν τα δύο «αγγελάκια» της Victoria’s Secret μαζί με τους σωματοφύλακές τους, προκειμένου να κάνουν ένα διάλειμμα μετά το γύρισμα μιας διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστούσαν.
Όπως ανέφερε ο γοητευτικός νεαρός στην Daily Mail «χαλάρωνα στην παραλία και ονειρευόμουν το μέλλον μου όταν είδα κάποιους ανθρώπους να πλησιάζουν. Έκατσαν κοντά μου και άρχισαν να κάνουν πικνίκ. Μάλιστα, η μία από αυτές που είπε “Eίσαι πολύ γλυκός” και πιάσαμε την κουβέντα. Όμως δεν κατάλαβα από την αρχή ότι μιλούσα με την Κένταλ Τζένερ και η Τζίτζι Χαντίντ».

151215142506_6955

Αφού ο Τζον Οικονόμου τους αφηγήθηκε την ιστορία του, τα όνειρά του αλλά και πόσο πολύ ήθελε να βρει ένα πρακτορείο προκειμένου να αρχίσει να δουλεύει ως μοντέλο, τα «αγγελούδια» της Victoria’s Secret του είπαν πως μπορούν να τον βοηθήσουν. Αμέσως η Κένταλ Τζένερ του σύστησε τον μάνταζέρ της, αντάλλαξαν τηλέφωνα και ο «Ρομέο της παραλίας Venice», όπως είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός λόγω της ομορφιάς του, είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγες ώρες.

Πλέον έχει το δικό του portfolio και ελπίζει σε ένα λαμπρό μέλλον!

Related posts

Δείτε τις πιο ακραίες εμφανίσεις στις πασαρέλες

Μόδα χειμώνας 2016: Το item που έχει κάθε μοντέλο στην γκαρνταρόμπα του

Το μοντέλο με τις απίστευτες καμπύλες

Leave a Comment