Ανδρας

Τα σακάκια που αξίζουν μια θέση στη χειμερινή ντουλάπα σου

Μπουφάν, καπαρντίνα. ζακέτα αλλά υπέρ πάντων πλέον το σακάκι στις smart casual εμφανίσεις ή πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Το σακάκι έχει διεκδικήσει και κερδίσει την αυτονομία του από το κοστούμι χάρη στην πρωτοβουλία εκείνων που κινούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τα νήματα στη σύγχρονη αντρική μόδα. Η οποία υποκλίνεται στη mix ‘n’ match φιλοσοφία, υπό την προϋπόθεση το σακάκι να είναι πάντα καλοραμμένο και ενδιαφέρον.

Πέραν λοιπόν της κλασικής επιλογής του μπλε blazer που οφείλεις να έχεις στη ντουλάπα και να τιμάς στις εμφανίσεις σου, καθότι εξακολουθεί να είναι το Νο1 κομμάτι του είδους του, ιδού τα πέντε επιπλέον σακάκια που επιβάλλεται να φορέσεις φέτος, τώρα που η θερμοκρασία κατεβαίνει.

Το Cardigan

Δεν είναι swacket (ένα υβρίδιο jacket και hoodie), αλλά ένα σακάκι χωρίς φόδρα που θα μπορούσε να μοιάζει και με προσαρμοσμένο πουλόβερ. Ο συνδυασμός του βαμβακερού λινού με το μετάξι, όπως εδώ, το κάνει ιδανικό ρούχο για όλες τις ώρες.

Το μικρό καρό

Το μυστικό σε αυτό το δίκουμπο βαμβακερό σακάκι είναι τα μικρά καρό του σχεδίου του που οξύνει τις αντιθέσεις. Περισσότερο πιστός φίλος παρά σακάκι.

Το μεγάλο καρό

Μπορείς να φορέσεις μεγάλο καρό και τολμηρά χρώματα, αλλά ποτέ κάτι που να συνδυάζει και τα δύο. Αν πρέπει, προτίμησε τις ασφαλείς επιλογές, όπως το μπλε μαρέν και το λευκό.

To πολυμορφικό blazer

Το καθημερινό γκρι blazer δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ. Όμως αυτή εδώ η σχεδιαστική λεπτομέρεια μεταξύ γκρι και μαύρου θα τονίσει σίγουρα το χαρακτήρα σου.

Το tweed

Ναι! Κι αν πρέπει να φορέσεις tweed, το ίσιο κόψιμο είναι τα πάντα στην εμφάνισή σου, όπως επιβεβαιώνει αυτό το μάλλινο Shetland blazer.

Related posts

Έρευνα-έκπληξη: 1 στους 4 άντρες δηλώνει ότι έχει κάθε μήνα… περίοδο!

Στην Κεφαλονιά Μπεκατώρου – Αλεβιζόπουλος

Το περιοδικό Lui φωτογράφισε γυμνόστηθη τη Rita Ora

Leave a Comment