Σοου Μπιζ Χωρίς κατηγορία

Άγριο κράξιμο στον Παντελίδη για φωτογραφία πρόκληση από το κέντρο του

Την αντίδραση και τα σχόλια πολλών μελών του facebook έχει προκαλέσει η φωτογραφία από το κέντρο που τραγουδάει ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη και ανέβασε στο προφίλ του ένας από τους χρήστες του δικτύου.

Στο κείμενό του σχετίζει την εικόνα του βουνού από λουλούδια που σχηματίστηκε στα πόδια του τραγουδιστή Παντελίδη με την επίδειξη πλούτου και την οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Διαβάστε το κείμενο του Δημήτρη Σούλτα για τα λουλούδια στο κέντρο του Παντελίδη:

«Η εικόνα είναι από τη χθεσινή εμφάνιση του Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη. Το βουνό των λουλουδιών μετριέται σε χιλιάδες ευρώ. Και σχηματίστηκε από κάποιους που δεν πάνε απλώς να διασκεδάσουν, αλλά για να επιδείξουν τα φράγκα τους. Προφανώς ούτε που περνάει από το μυαλό του νεόπλουτου ότι με την αξία 2-3 πανεριών τρώει μία οικογένεια για μια βδομάδα.
Κάποιοι θα μιλήσουν για «δικαίωμα» του καθενός να διασκεδάζει όπως θέλει. Γεμίσαμε από τέτοια δικαιώματα είναι η αλήθεια. Όπως το δικαίωμα να ανοίγουν τα μαγαζιά Κυριακές, το δικαίωμα του εργοδότη να προστατεύεται από τις απεργίες, το δικαίωμα στη διασκέδαση, στην ανεμελιά, το δικαίωμα στο ίδιο το τίποτα. Μόνο το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή τίθεται μονίμως εν αμφιβόλω. Άλλωστε στο χρηματιστήριο του φαίνεσθαι έχει πολύ μικρή αξία.»

Δείτε τη φωτογραφία από το κέντρο που τραγουδάει ο Παντελίδης με τα λουλούδια που ανέβασε ο Δημήτρης Σούλτας:
Καταγραφή4

Related posts

Διάλεξε το τέλειο μάξι φόρεμα

Ο εφιάλτης της τραγουδίστριας

Ζέτα Δούκα: «Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά!»

Αλέξανδρος

Leave a Comment