Ανδρας

Μερικά δοκιμασμένα fitness apps για πιο αποτελεσματικές προπονήσεις

Οι εφαρμογές που θα βελτιώσουν τη φόρμα σου

 

Ενσωματώνοντας την ευζωία και το fitness στην καθημερινή σου ρουτίνα, σπαταλάς πολύ χρόνο. Λίγο τρέξιμο το πρωί, λίγο διάβασμα ειδικών άρθρων στο διαδίκτυο, λίγο γυμναστήριο το απόγευμα, ψώνια υγιεινών τροφίμων και μαγείρεμα, είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. Μπορείς, ωστόσο, να μειώσεις το χρόνο και το «τρέξιμο», χάρη στις εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου. Τι θέλεις; Προγράμματα προπόνησης; Αναζήτηση κοντινών τάξεων του αθλήματος που αγαπάς; Personal trainers; Διατροφολόγους; Ειδικούς γιατρούς; Κόλπα διαλογισμού; Τα πάντα υπάρχουν στα καλύτερα fitness & health apps που σου προτείνουμε.

 

Τα καλύτερα για σιρκουί αντοχής

> Health Mate: Καθημερινή καταγραφή και αρχειοθέτηση των επιδόσεών σου αλλά και της λειτουργίας της καρδιάς σου ενώ τρέχεις. Επιπλέον: βελτιωτικές συμβουλές για μακροπρόθεσμα πλάνα προπόνησης.

> Strava: Ένα δοκιμασμένο και επιστημονικά πιστοποιημένο εργαλείο για δρομείς και ποδηλάτες.

 

Τα καλύτερα για σπορ και τάξεις

> Openplay: Βρίσκεις ανά πάσα στιγμή ομάδες ατόμων που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα -από αθλήματα υπαίθρου έως και in door cycling.

> Mindbody Connect: Μια εφαρμογή που σε καθοδηγεί στα καλύτερα ομαδικά προγράμματα γυμναστηρίων, τόσο στη γειτονιά σου όσο και παντού στον πλανήτη.

Τα καλύτερα για προπονητικές τεχνικές

> Body Space: Ανακάλυψε νέες ασκήσεις και μοιράσου την εμπειρία με νέους φίλους.

> FITMO: Προσωπικοί προπονητές σε συμβουλεύουν πώς να οργανώσεις ένα τέλειο πρόγραμμα γυμναστικής.

 

Το καλύτερο για ύπνο

> Twilight: Αυτή η εφαρμογή προάγει τον καλό βραδινό ύπνο μειώνοντας τη «μπλε» ακτινοβολία του κινητού όσο νυχτώνει, επιτρέποντας στον εγκέφαλό σου να μπαίνει σε κατάσταση χαλάρωσης.

 

Το καλύτερο για συγκέντρωση

> Water Your Body: Το νερό είναι πολύτιμος σύμμαχος της ευστροφίας σου. Αυτό το app υποδεικνύει την ημερήσια ποσότητα νερού που καταναλώνεις εξασφαλίζοντας καλύτερες νοητικές – και όχι μόνο – επιδόσεις.

Τα καλύτερα για τον εγκέφαλο

> Brain Hq: Δίλεπτα κουίζ και σταυρόλεξα, γρίφοι και άλλα παιχνίδια μυαλού βοηθούν τον εγκέφαλό σου να παραμένει πάντα οξυδερκής, έτοιμος να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη επιτυχία τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.

> Headspace: Κάτι σαν προπονητικές οδηγίες για διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση και αποφυγή του στρες.

 

Τα καλύτερα για τη διατροφή

> Hapicoach: Επανακαθορίζει τη δίαιτά σου με συμβουλές από προσωπικό διατροφολόγο και πληροφορίες για κάθε τροφή επί Γης.

> Kafoodle: Πού να φας και τι να παραγγείλεις αν πάσχεις από αλλεργίες, τροφική δυσανεξία ή απλά αναζητάς αληθινά υγιεινά μενού τρώγοντας έξω.

> Whole Foods Market: Με πάνω από 3.700 συνταγές, μυστικά μαγειρικής και λίστες αγορών, αυτή η εφαρμογή δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν άνδρα που ασχολείται με την υγιεινή κουζίνα.

 

Το καλύτερο για φάρμακα και συμπληρώματα

> Drugs.com: Φαρμακευτική εγκυκλοπαίδεια που σε βοηθά να επιλέγεις τα σωστά φάρμακα και τις ασφαλείς χορηγήσεις τους. Επίσης, κρατά ημερολόγιο δόσεων και συμβουλεύει για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τα καλύτερα για κίνητρο

> Pact: Χρεώνει τον τραπεζικό σου λογαριασμό με ένα ποσό αν χάσεις κάποια μέρα προπόνησης στο γυμναστήριο ή στο τρέξιμο.

> Pump Up: Εναλλακτική κοινωνική δικτύωση όπου οι γυμναστηριακές selfies επιβάλλονται και τα μέλη μοιράζονται την πρόοδό τους.

> Spring: Ένα μουσικό app με εξειδίκευση στην προπόνηση: φτιάχνεις τη λίστα τραγουδιών με βάση το προσωπικό σου ρυθμό γυμναστικής.

 

Related posts

Τα 10 σημάδια που φανερώνουν την «εργασιακή πτώση τάσης»

Πώς να προσεγγίσεις το κορίτσι από το γυμναστήριο

Οι άντρες που απλώνονται… αρέσουν στις γυναίκες!

Leave a Comment