Ζωδια

Η αφοσιωμένη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Το προσεχές χρονικό διάστημα όλες οι κοινωνικές, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα γίνουν περισσότερο σοβαρές και κυρίως υπεύθυνες. Ο έρωτας δεν θα έρθει τόσο εύκολα γιατί θα ψάχνει που θα κτυπήσει με το βέλος του και θα βρίσκει τις πόρτες κλειστές. Ίσως χρειαστεί να επιμείνει παραπάνω για να μπορεί να μπει στην καρδιά του Αιγόκερω και του Καρκίνου, όμως θα τα καταφέρει, αν και μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα σχετίζονται με τα κοινωνικά και ηθικά κριτήρια.

 

Κριός

Θα μπεις σε μια καινούργια περίοδο όπου θα σοβαρέψεις και θα αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι όλες τις σχέσεις σου. Κυρίως η επαγγελματική σου εικόνα θα βελτιωθεί αρκετά, αφού θα κάνεις αγώνα για να πετύχεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα της δουλειάς σου. Επιβάλλονται οι δημόσιες σχέσεις αλλά και κοινωνικά ή οικογενειακά ανοίγματα. Θα χρειαστεί να περιορίσεις τον ενθουσιασμό, την παρόρμηση και τον αυθορμητισμό σε οτιδήποτε κάνεις και να προσπαθήσεις να μην ξεφεύγεις από τα όρια. Η εξερεύνηση της ομορφιάς μέσα από κλασικές γραμμές μόδας και εμφάνισης θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα.

Ταύρος

Θα βρεθείς σε καλό δρόμο και θα αναζητήσεις μέσα από κάποιες διαδικασίες να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι. Όπου έχεις κάνεις λάθη ή υπερβολές θα το αναγνωρίσεις και θα εξαλείψεις ανώριμες συμπεριφορές. Πιθανόν ένα μεγαλύτερο πρόσωπο με σοφία και ωριμότητα αλλά και πολλούς τίτλους, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς, να σε ελκύσει έντονα. Η σκέψη για φιλολογικές ή κλασικές σπουδές στο εξωτερικό ή πάνω σε θέματα που αφορούν στην τέχνη και την γενικότερη αναβάθμισή σου, θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσεις κάτι πολύ δυναμικά.

Δίδυμοι

Θα δοκιμάσεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο να την διαχειριστείς, ιδίως αν δεν έχεις πάρει απόφαση να δουλέψεις πάνω σε συγκεκριμένα σχήματα, ίσως γιατί πιστεύεις ότι θα δεσμευτείς και δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί να κάνεις πολλές υποχωρήσεις σε θέματα οικογενειακά ή οικονομικών συνεργασιών κι όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ή δυσνόητο για την δική σου πραγματικότητα, τελικά να καταφέρεις, κυρίως αν αποφασίσεις να μπεις σε καλούπι και να δουλέψεις ακόμα και κάτω από την εποπτεία πολύ δυνατών ή επιτυχημένων ατόμων. Πιθανόν αυτή την φορά να σκεφτείς το συμφέρον σου, χωρίς να παρεμβληθεί καθόλου το συναίσθημά σου.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου δημιουργήσει μια καινούργια, θετική οπτική γωνία για το πώς βλέπεις και εισπράττεις όλες τις κινήσεις των άλλων ατόμων. Πιθανόν να σκεφτείς ακόμα και τον γάμο ή μια σοβαρή συνεργασία γιατί θα νιώθεις έτοιμος/η και ικανός/η σε ό,τι αναλάβεις. Οι θεωρίες που έχεις βαθιά μέσα σου για συντροφικότητα και για πολύ κοντινή συνεργατική σχέση θα είναι τόσο ισχυρές, που μπορεί να βρεθείς με άτομα που δεν περίμενες καν ότι θα τα βρίσκατε. Θα επιβεβαιώσεις επιτέλους και μέσα σου αλλά και σε τρίτους ότι πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι μπορούν να συμβούν, αρκεί να το θέλεις και να το έχεις αποφασίσει συνειδητά.

Λέων

Η σοβαρότητα μέσα στον εργασιακό σου χώρο, καθώς και η τυπική στάση σίγουρα θα βοηθήσουν εσένα και τους υπόλοιπους, αν συνεργάζεσαι, ώστε να επιτύχετε ένα στόχο πολύ μεγάλο και δύσκολο. Η σχέση με έναν Αιγόκερω πιθανόν να σου φανεί πολύ πιο εύκολη από άλλες φορές και τελικά χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις να βρεθείτε μαζί. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να είσαι πιο κοντά στο συναίσθημά σου γιατί ενδέχεται να θαμπωθείς από καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν βαθιά και να αποπροσανατολιστείς από ένα ισχυρό άτομο. Η εύρεση θεραπείας ενός κοινωνικού ή επαγγελματικού τραύματος ίσως είναι η άμεση λύση σε κάποια προβλήματά σου.

Παρθένος

Θα κινηθείς πιο εύκολα στον ερωτικό τομέα γιατί θα δεις να ανοίγουν όλες οι πόρτες και μάλιστα οι πιο δύσκολες. Γι’ αυτό θα κρατήσεις την σωστή σου στάση και δεν θα επηρεαστείς από κάποιους στενούς φίλους που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Πάντως χρειάζεται να ξέρεις ότι μόνο με τη λογική δεν θα κάνεις προκοπή γιατί ακόμα κι η σχέση θέλει μια υπερβολή. Αν βρεις τη χρυσή τομή, τότε η επιτυχία θα είναι σίγουρη τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε ερωτικά θέματα. Κινήσου με την σιγουριά του νικητή και θα τα καταφέρεις. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω μοιάζει δεδομένη.

Ζυγός

Μπορεί να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου και γενικά οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση. Θα αναζητήσεις όμως την ομορφιά και την ισορροπία σε κάθε τι που κάνεις γιατί θα έχεις την τάση να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα και κυρίως το κομμάτι που αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου. Η διακόσμηση του χώρου σου και η καλαισθησία θα σε τραβήξουν σαν μαγνήτης και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επειδή θα βιώσεις εξελιγμένες καταστάσεις και θα χρειαστεί να ανεβάσεις τους συναισθηματικούς σου ρυθμούς και να ακολουθήσεις τους κανόνες της καρδιάς, καλό είναι να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση για να μην χάνεις τις εξελίξεις.

Σκορπιός

Η ικανότητα να δημιουργείς ένα ωραίο περιβάλλον με τους φίλους σου και γενικά με άτομα που εκτιμάς και σέβεσαι, θα είναι αυτή που θα σου ανοίξει καινούργιες πόρτες και θα σου φέρει νέες γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και για την δουλειά σου. Ένα ταξίδι θα είναι πολύ σημαντικό για σένα γιατί πιθανόν να γνωριστείς με ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο. Οι ευχάριστες σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς θα σε βοηθήσουν, ώστε να έχεις μια εύκολη μορφή επικοινωνίας. Η τάση σου προς την τέχνη και γενικά οτιδήποτε αφορά σε βιβλία και γνώση θα είναι πολύ μεγάλη.

Τοξότης

Η ταυτότητά σου σε οικονομικό επίπεδο θα αλλάξει και θα διαμορφωθεί ένα νέο πεδίο που θα σε συμφέρει πολύ περισσότερο. Ο λόγος είναι ότι ήδη έχεις βάλει πλάτη και τώρα απολαμβάνεις μια καινούργια και πιο θετική κατάσταση. Η εκτίμησή σου στο ωραίο πιθανόν να είναι υπερβολική γιατί θα θέλεις να είναι όλα σε τάξη και σε μια αρμονία. Οι σχέσεις σου θα αναβαθμιστούν σε επίπεδο οικονομικό και ερωτικό και το κριτήριό σου θα είναι και με βάση το στάτους. Η γοητεία σου θα είναι δεδομένη, κυρίως αν κινηθείς σε κύκλους ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Το ενδιαφέρον σου για δίαιτα ή για αισθητική θα είναι έντονο.

Αιγόκερως

Έφτασε η στιγμή που θα απολαύσεις και εσύ μια νέα πραγματικότητα που θα διαμορφώσει τελείως την καθημερινότητά σου. Η αναζήτηση ομορφιάς μέσα στις σχέσεις σου θα είναι το κύριο μέλημά σου. Το ότι θα θέλεις να υπερέχεις και να κατακτάς με εύκολο τρόπο θα σου δώσει το κίνητρο για εξέλιξη και προσωπική κυριαρχία. Θα αναζητήσεις με ζήλο την ομορφιά, την αρμονία και την ισορροπία. Η προσωπικότητά σου θα μαγνητίζει το αντίθετο φύλο και με την πρώτη ευκαιρία θα δείξεις ότι έχεις ανάγκη να σε κακομάθουν γιατί θα μοιάζεις με παιδί που δεν θέλει να του χαλάσουν το χατίρι. Ίσως σε ελκύσει το χόμπι της ηθοποιίας γιατί θα εκφράζεσαι πολύ πιο άνετα από άλλες φορές.

Υδροχόος

Θα έχεις βαθιές εμπνεύσεις και μέσα από αυτές θα επαναφορτίζεις με διαφορετικό τρόπο τις μπαταρίες σου. Γι’ αυτό, να παρατηρείς τις αντιδράσεις σου και τα εσωτερικά σου συναισθήματα, χωρίς να φανερώνεις πώς νιώθεις. Θα είναι η περίοδος των κρυφών σχέσεων και των μυστικών κινήσεων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σου κάνει κακό. Αντίθετα, η απομόνωση θα είναι για σένα μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεφορτωθείς από πάνω σου όλα τα κακώς κείμενα. Να μείνεις με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου και με ποιο τρόπο θα διαχειριστείς καταστάσεις που πιθανόν να μην είναι και τόσο ταιριαστές με τις δικές σου πεποιθήσεις.

Ιχθύες

Θα περάσεις καλά κι όλα θα φτιάξουν με ένα μαγικό τρόπο. Από εκεί που μπορεί να είχες και πόλεμο σε επίπεδο κοινωνικό ή και επαγγελματικό, ξαφνικά θα έρθει η ηρεμία και θα παρουσιαστούν άτομα που θα θελήσουν να είναι δίπλα σου. Επίσης, κάποια πρόσωπα που έχουν εξουσία ίσως σε βοηθήσουν και κάνεις και χρήση αυτών των γνωριμιών για καλύτερη επαγγελματική εξέλιξη. Η ποικιλία των φίλων θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις ακόμα και κάποιες δυσάρεστες στιγμές που είχες στο παρελθόν. Για να επιτύχεις τους επιθυμητούς σου στόχους θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο ρεαλιστής/α για να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα. Μπορεί μια γνωριμία που ξεκίνησε σαν φιλική να μετατραπεί τελικά σε πολύ ερωτική.

Related posts

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/11

Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν τις μαύρες τους;

Ζώδια και roleplay sex: Ποια στολή θα τον ξετρελάνει;

Leave a Comment