Σοου Μπιζ

Penelope Cruz: Η προσβλητική ερώτηση της δημοσιογράφου και τα νεύρα της star

Kαι μιας και ο Ζoolander 2 έκανε πια και επίσημα πρεμιέρα, με ένα τεράστιο marketing από πίσω, που φυσικά περιελάμβανε και fashion shows με τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling, οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν προλαβαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις και να φωτογραφίζονται.

Ένα από τα βασικά πρόσωπα, είναι και η Penelope Cruz η οποία σε κάθε της εμφάνιση αποζημιώνει το κοινό για όλο αυτό το διάστημα που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλαίσιο λοιπόν της προώθησης της ταινίας, η Ισπανίδα star έδωσε μία συνέντευξη στη δημοσιογράφο Savannah Guthrie, η οποία δυστυχώς δεν κατέληξε όπως όλοι ήλπιζαν.

Που λέτε, κάποια στιγμή η δημοσιογράφος, έχοντας στο μυαλό της μία παλαιότερη δήλωση της Penelope σχετικά με τα πόδια της, την ρώτησε: «Νομίζω ότι κάποτε είχες πει για τις πατούσες σου, ότι σε ενοχλούν και ότι είναι άσχημες», ξεστόμισε για να πάρει την εξοργισμένη απάντηση της star: «Όχι ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Μια χαρά είναι τα πόδια μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά».

Όπως αντιλαμβάνεστε, η δημοσιογράφος, στη θέα της αναψοκοκκινισμένης Cruz, η οποία έβγαζε καπνούς από τα αυτιά, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, χωρίς ιδιαίτερη βέβαια επιτυχία.

Related posts

Που ειναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές

Αλέξανδρος

Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε φωτογραφίες από τη νέα της ταινία «The young Messiah»

Γνωστή Ελληνίδα έγραψε στο facebook: «Μόλις θυμήθηκα ότι έχω απλώσει βρ@κι@. Αν βρει κανείς…»

Leave a Comment