Σοου Μπιζ

Ρήγος για Παντελίδη:«Είμαι σοκαρισμένος.Ήμασταν μαζί στις πρόβες το προηγούμενο βράδυ»

Ο σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Παντελή Παντελίδη και είχε αναλάβει και τη σκηνοθετική επιμέλεια στο «Teatro», όπου θα έκανε πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, μίλησε για τον τραγουδιστή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε, «με τον Παντελή συνεργαζόμασταν όσα χρόνια έκανε αυτό που έκανε και άγγιξε πολύ τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο, συμβαίνει συνέχεια κάποιος να σκοτώνεται στο δρόμο, απλώς είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιος είναι συνεργάτης σου, έχεις δεθεί τόσο μαζί του, ξέρεις το χιούμορ του και τις ιδιαιτερότητες του το ίδιο βράδυ να κάνεις πλάκα μαζί του και να γελάς και το άλλο πρωί να μην υπάρχει. Ήμασταν μαζί στις πρόβες… συζητάγαμε…τι να πω, δεν ξέρω τι να πω… είμαι σοκαρισμένος».
Και πρόσθεσε: «σημασία έχει ότι ακόμα δεν μπορώ και δεν θέλω να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχει συμβεί και αυτό είναι μη αναστρέψιμο… το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβε να χαρεί αυτό που κατάφερε από το πουθενά, σαν μια μοναδική περίπτωση που ήταν. Αυτό που κρατάς από τον Παντελή, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και γεμάτος χιούμορ.».

Related posts

Η Emma Stone εντοπίστηκε να περπατά στη γραφική συνοικία Studio City

Αλέξανδρος

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση μετά την κόντρα με τη Σαλαγκούδη

Αλέξανδρος

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι πέρασε το απόγευμά της χθες

Leave a Comment