Ζωδια

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016 για τους Αιγόκερους

Το 2016 προβλέπεται να είναι για σένα μια χρονιά η οποία θα χαρακτηρίζεται από τη φράση «μην τον είδατε τον Παναή». Η παρουσία του Κρόνου, του κυβερνήτη του ζωδίου σου, μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο σε καλεί να «χαθείς» για λίγο, να κάνεις μια συναισθηματική «ανασυγκρότηση» δίσκου, να βρεις τα φάουλ και παράλληλα να κάνεις ένα recovery. Όλα αυτά, απαιτούν χρόνο αλλά κυρίως διάθεση, προκειμένου η χρονιά που μας έρχεται να μην είναι μια χρονιά μίζερη, που θα έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και θα αναζητάς τη λύση μέσα από το… αλκοόλ. Αν είσαι ήδη σε δέσμευση, το 2016 είναι η περίοδος των μεγάλων αποφάσεων τις οποίες θα πρέπει να λάβεις με γνώμονα όχι το τι προτάσσει η καρδιά, αλλά περισσότερο τι υπαγορεύει η λογική. Αν είσαι σε αναζήτηση δέσμευσης, ίσως νιώσεις πως θα βρεις στο πρόσωπο κάποιου ατόμου τον ιδανικό σύντροφο.

Ο Πλούτωνας μέσα από τον 1ο ηλιακό οίκο τονίζει τον «εγωισμό» σου και αν δεν σε κάνει να αδιαφορείς για τα «θέλω» των άλλων θα σε κάνει οπωσδήποτε να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Η αισθηματική ζωή παίρνει φωτιά λόγω του ό,τι εκπέμπεις ένα ακαταμάχητο σεξαπίλ στο οποίο είναι αδύνατον το άλλο φύλο να αντισταθεί.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 3ης Ιανουαρίου και 10ης Ιανουαρίου ή έχεις τον Ωροσκόπο ανάμεσα στην 12η και την 19η μοίρα θα αισθανθείς ότι μέσα σου συμβαίνουν κοσμοϊστορικές αλλαγές, αφού γεγονότα και πρόσωπα που σου ήταν αδύνατο κατά το παρελθόν να αποδεχτείς, ίσως τελικά βρεθείς να συζητάς θερμά μαζί τους ή να νιώθεις πιο καλά με αυτά. Αυτό θα σε κάνει να κερδίσεις πόντους αφού θα φαίνεται στους τρίτους πως το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό από όσο θέλεις να δείχνεις. Έτσι, ένας έρωτας μπορεί να σε «σημαδέψει» και ανεξάρτητα από τη χρονική του διάρκεια να αλλάξει τελείως την κοσμοθεωρία σου στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώθεις πως ο έρωτας μεταλλάσσεται, βελτιώνεται και ο πόνος του παρελθόντος μεταμορφώνεται σε εμπειρία. Και έτσι με τη σφυρηλάτηση της δέσμευσης με διάφορες «κακουχίες», τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα βγείτε κερδισμένοι.

Ο Άρης, ο πλανήτης που σχετίζεται με τη σεξουαλική δραστηριότητα, για μεγάλο μέρος του 2016 θα βρίσκεται στον Σκορπιό και συγκεκριμένα μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 6 Μαρτίου αλλά και 25 Μαΐου έως 2 Αυγούστου θα βοηθήσει να βγάλεις στο φιλικό σου περιβάλλον πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν γνώριζε κανένας. Αν είσαι σε δέσμευση ή γάμο, θα είναι μια εποχή που η ανεπτυγμένη κοινωνική ζωή θα πυροδοτεί το πάθος στη σχέση. Πολύ πιθανόν μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έρωτα ή μπορεί να αναπτυχθεί ένα φλερτ κρυφό το οποίο όμως δεν θα βγει προς τα έξω.

Επιπρόσθετα, επειδή στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, τα χρονικά διαστήματα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι γύρω στις 10/1, 23/3, 7/4, 4/7, 19/7, 1/10 και 16/10.

Τέλος, η καλύτερη περίοδος του 2016 που θα μπορούσες να ζήσεις μεγάλες ερωτικές στιγμές, οι οποίες θα συνοδεύονται από κουβέντες που θα ηχούν όμορφα στα αυτιά σου, είναι από 24 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου, από 30 Απριλίου έως 24 Μάιου, από 6 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου και επιπλέον από 12 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου.

Related posts

Σε ποια ζώδια αρέσουν οι καυγάδες και ποια χάνουν την «μπάλα» όταν τσακώνονται;

Δες τι σου επιφυλάσσουν οι πλανήτες από 19/2 έως 25/2

Ερμής στον Υδροχόο… μία ιδιαίτερη ιστορία !!

Leave a Comment