Σοου Μπιζ

Χαροκαμένη μάνα προειδοποιεί. «Βγάλτε την Μυρσίνη από τον Ευαγγελισμό»

Η Μιμίκα Κόκκινου είναι μια γυναίκα άγνωστη στο πλατύ κοινό. Η ιστορία ωστόσο του παιδιού της είναι πολύ γνωστή στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Την Χαλκίδα. Η γυναίκα αυτή είναι πλέον μάνα δυο παιδιών καθώς έχασε πριν από δυο χρόνια σε τροχαίο τον 17χρονο γιο της Γιώργο, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τον αδερφό του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 62χρονος.

Τραγική συγκυρία; Στο μηχανάκι ήταν και ο δίδυμος αδερφός του Νίκος, ο οποίος δεν έπαθε τίποτε. Η γυναίκα διαβάζει το blog μου καιρό τώρα και χθες πήρε την πρωτοβουλία να μου μιλήσει για πρώτη φορά.

«Είχα το παιδί μου μια βδομάδα στον Ευαγγελισμό και το έχασα. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν και οι νοσηλευτές. Αλλά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν είναι τραγικές. Είναι δύσκολο στην κατάσταση που είναι η Μυρσίνη να μετακινηθεί. Θα πρέπει να το αποφασίσει η μάνα. Αλλά εγώ το λέω γιατί έχω χάσει το παιδί μου και δεν θέλω να χαθεί άλλο παιδί. Μετακινήστε τώρα το κορίτσι από εκεί. Δεν είναι οι συνθήκες κατάλληλες».

Μακάρι να διαψευστεί η Μιμίκα… μακάρι.

Related posts

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Τζόι Τζόνας χώρισαν λόγω φορτωμένου προγράμματος

Μάρκος Σεφερλής: Για ποιους λέει ενοχλημένος «τους έχει γίνει εµµονή και χτυπάνε κάτω από τη µέση»;

Δε θα πιστεύετε ποιος Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε πως έμεινε στην πρώτη λυκείου

Leave a Comment