Μοδα & Ομορφια

Τέλειο σώμα και πρόσωπο μέχρι τις διακοπές

Συνδυαστικές θεραπείες και τεχνικές εξπρές υπόσχονται να χαρίσουν νεανική όψη στην επιδερμίδα, να εξαφανίσουν κυτταρίτιδα, ψωμάκια, αλλά και να σμιλέψουν τη σιλουέτα… Κι όλα αυτά προτού ετοιμάσετε βαλίτσες για καλοκαιρινές αποδράσεις.
Καυτά σορτς, υπέροχα μπικίνι, βουτιές στη θάλασσα και κοκτέιλ εκεί όπου σκάει το κύμα… Το καλοκαίρι, εκτός από το όνειρο για άφθονες στιγμές ανεμελιάς, φέρνει μαζί του και το άγχος για τις ατέλειες που εντοπίζουμε στο σώμα μας αλλά και για την κουρασμένη μας όψη.

Τα νέα ωστόσο είναι ευχάριστα, αφού οι ειδικοί επιστρατεύοντας την τεχνολογία υπόσχονται να μας απαλλάξουν από όλα όσα μας ενοχλούν και μάλιστα σε χρόνο dt. Πώς; Με μη επεμβατικές θεραπείες, τα αποτελέσματα των οποίων θα είναι ορατά πριν την άδειά μας. O πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης προτείνει τρεις τεχνικές, η καθεμία από τις οποίες καλύπτει διαφορετικές ανάγκες:

Επίθεση στα λιποκύτταρα: Η μέθοδος εξπρές που ακούει στο όνομα Ultra Cryolipolysis εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές όπου συσσωρεύεται περιττό λίπος (γλουτούς, κοιλιά κ.α.). Τι κάνει; Εντοπίζει και εξολοθρεύει τα λιποκύτταρα. Η ισχυρή προθέρμανση, δε, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης τεχνικής, προσφέροντας όχι μόνο πιο αδύνατη αλλά και πιο σφιχτή σιλουέτα.

Delete στην κυτταρίτιδα: Μια από τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες, η Vacuum RF, συνδυάζει τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες με τη ρυθμιζόμενη αρνητική πίεση. Το πρώτο πράγμα που υπόσχεται είναι να μας απαλλάξει ανώδυνα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Δεν μένει όμως εκεί. Στα οφέλη της προσθέστε και τα εξής: σύσφιγξη, λείανση του δέρματος, ενεργοποίηση και ανάπλαση κολλαγόνου, διέγερση της μικροκυκλοφορίας, ενίσχυση των μεταβολικών διεργασιών, αύξηση οξυγόνωσης, βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και αποβολή τοξινών.

All in one: Αν, πάλι, θέλετε να εστιάσετε ταυτόχρονα σε σώμα και πρόσωπο, τότε τσεκάρετε την καινούρια συνδυαστική θεραπεία κατά της βιολογικής φθοράς και της αφυδάτωσης. Αυτή ξεκινά με μονοπολικές ραδιοσυχνότητες με τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις παραμέτρων που στοχεύουν σε: λιποσύσφιγξη και διόρθωση του περιγράμματος, lift, ανάπλαση, ενεργοποίηση του κολλαγόνου, εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων, νεανική όψη. Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ραδιοσυχνότητες με κεφαλή δύο πόλων για λείανση της επιδερμίδας. Η εφαρμογή ολοκληρώνεται με το Biolaser, ένα λέιζερ φωτομεσοθεραπείας (προσφέρει άμεση ενυδάτωση), φωτοανάπλασης και φωτοαντιγήρανσης για ακόμη πιο σφιχτό δέρμα.

Related posts

H κόκκινη φούστα του Μάρτη

6 προτάσεις για ντύσιμο γραφείου

Περιποίηση νυχιών και gel μανικιούρ

Leave a Comment