Σοου Μπιζ

Επιβεβαιωθήκαμε: Η Sarah Jessica Parker έδειξε το «πραγματικό» της πρόσωπο

H Sarah Jessica Parker είναι η γυναίκα που πολλές φορές έχουμε αποκαλέσει και Carrie Bradshaw. Ναι, δεν είσαι η μόνη που έχεις δει τριπλές και πενταπλές φορές κάθε επεισόδιο του Sex And The City είτε για να «κλέψεις» τις ατάκες της, είτε για να αντιγράψεις κάποιο outfit της. Όπως και να το κάνεις, η SJP έχει ζήσει ένδοξες στιγμές και έχει φουσκώσει αρκετά τον τραπεζικό της λογαριασμό μέσα από αυτή τη σειρά.

Η ηθοποιός όμως ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει δείξει δείγματα σνομπισμού και υπεροψίας. Την έχουμε αγαπήσει για την απλότητά της, το έχουμε αναφέρει εκατοντάδες φορές και οι πρόσφατες αυτές φωτογραφίες της από το εμπορικό κέντρο Bloomingdale μας το επιβεβαιώνουν. Η SJP βρέθηκε εκεί με σκοπό την προώθηση της συλλογής παπουτσιών της αλλά δε δίστασε να πάρει το ρόλο πωλήτριας.

Εκείνη χάθηκε μέσα στο πλήθος, εξυπηρέτησε τις πελάτισσες και υπέγραψε κάποια ζευγάρια σε όσες της το ζήτησαν. Κάποια άλλη απλά θα καθόταν σε κάποια γωνία, θα πόζαρε για το φωτογραφικό φακό και θα έδινε αυτόγραφα. Η Sarah Jessica Parker όμως δεν μας απογοήτευσε.

Related posts

Παντρεύτηκαν τελικά η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος;

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/2) η Έλενα Παπαρίζου, καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου

Αλέξανδρος

Καραβάτου: Η φωτογραφία της εγκυμονούσας στο κρεβάτι και το μήνυμά της στο Instagram

Leave a Comment