Γυναικα

Τα 6 κοπλιμέντα που θέλει να ακούσει από εσένα

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κοπλιμέντα, είναι γνωστό αυτό. Ξέρετε όμως και σε ποιoύς άλλους αρέσουν; Στους άνδρες. Μάλιστα, καλά ακούσατε στους άνδρες. Είναι και τα αγόρια ανασφαλή και θέλουν όσο να πεις και αυτά το κομπλιμέντο τους.

Δώσε βάση:

Τα ρούχα του: Πολλές φορές οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται και τόσο πολύ για τα ρούχα τους, όταν όμως διαλέγουν το outfit τους με ενδιαφέρον και προσοχή θέλουν να ακούσουν έναν καλό λόγο από ποιον άλλον φυσικά; Από εσένα!

Το σώμα του: Αν έχει κοιλίτσα δεν τρέχει και τίποτα. Μπορείς να του κάνεις ένα γλυκό κομπλιμέντο γι’αυτό και να του δείξεις ότι αγαπάς το σώμα του έτσι όπως είναι. Εξάλλου η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο. Αν όμως κάνει μία προσπάθεια να φτιάξει το σώμα του και τον βλέπεις να κάνει και διαιτούλα και γυμναστικούλα, τότε μπορείς να του πεις έναν καλό λόγο του γλυκούλη. Θα νιώσει υπέροχα.

Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι μαζί του: Οι άντρες ως γνωστόν είναι πιο δυνατοί και σωματώδης. Αν λοιπόν του το πεις αυτό του τονώνεις κατευθείαν το ηθικό γιατί του δείχνεις την σιγουριά σου.

Tην μυρωδιά του: Πες του πόσο όμορφα μυρίζει. Είναι το απόλυτο κομπλιμέντο για έναν άνδρα. Τυχαία νομίζεις ότι πολλοί από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν στο αντίθετο φύλο, είναι η μυρωδιά;

Tα μαλλιά του: Γενικά οι άνδρες έχουν μια μικρή ανασφάλεια με τα μαλλιά τους. Πείτε τους πόσο πολύ σας αρέσουν τα μαλλιά του και πόσο του πάει το καινούργιο του κούρεμα.

Την ικανότητά του στην οδήγηση:Και κλείνουμε με το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό! Να ξέρεις, ότι σε περίπτωση που του πεις ότι οδηγεί εξαιρετικά και ότι είναι ο καλύτερος οδηγός που ξέρεις και όλα αυτά τα σχετικά, όχι μόνο σε έχει λατρέψει, αλλά σε έχει παντρευτεί κιόλας! Για τέτοιο ενθουσιασμό μιλάμε.
altsantiri.gr

Related posts

Το «πιο μεγάλο μπούστο» της Βρετανίας!

Ορμονική θεραπεία για γυναίκες με ακμή.!

Έρευνα: Οι γυναίκες που βάφονται τα πάνε καλύτερα στις εξετάσεις

Leave a Comment