Ανδρας

Άντρες: αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες ακαταμάχητους στις γυναίκες; Οι λόγοι είναι αμέτρητοι! Σίγουρααυτό που για την καθεμιά μας θεωρείται ελκυστικό διαφέρει και βασίζεται σε υποκειμενικά κριτήρια. Αλλά υπάρχουν και κάποια δεδομένα που κάνουν κάθε θηλυκό να λιώνει από επιθυμία…

Τα καλά μαντάτα είναι πως κάποια απ αυτά τα είναι στο «χέρι» τους, τα κακά μαντάτα όμως είναι ότι κάποια άλλα δεν είναι. Για αυτό λοιπόν αγόρια τα μάτια σας «114» και ξεκινήστε τη μελέτη παρακάτω!

Αυτοπεποίθηση
Πρώτο και κυριότερο απ’ όλα, να νιώθουν και να δείχνουν σίγουροι για τον εαυτό τους χωρίς να φαίνεται πως καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Ελάχιστες γυναίκες προσελκύονται από αυτόν τον τύπο που λέμε «λαπά», αλλά το ίδιο αποκρουστικό είναι και εκείνο το αλαζονικό «κωλόπαιδο». Η αληθινή αυτοπεποίθηση άλλωστε βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη «μαγκιά» και την ταπεινότητα, χωρίς να δείχνει όμως και ευάλωτος.

Μυρωδιά
Δεν υπάρχει το τέλειο άρωμα που λειτουργεί το ίδιο σε όλους αλλά οι μελέτες έδειξαν πως οι γυναίκες «μυρίζονται» τη συμμετρία σε έναν άνθρωπο, όπως ακριβώς και την ακούνε. Για αυτό οι άντρες δεν πρέπει να καλύπτουν το φυσικό τους άρωμα απόλυτα με τα body spray.

Χιούμορ

Είναι ευρέως γνωστό «Κάνε μια γυναίκα να γελάσει και θα κάνει τα πάντα για σένα»! Οι γυναίκες εκτιμούν το καλό χιούμορ σε έναν άντρα, αυτό που εκτιμούν οι άντρες όμως είναι τις γυναίκες που γελάνε με τα αστεία τους.

Ύψος
Οι ψηλοί άντρες κάνουν περισσότερα λεφτά και παιδιά.. οι κοντοί όμως μπορούν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο!

Βαθιά φωνή
Οι γυναίκες λαμβάνουν υπόψη τους αρκετά τη φυσική συμμετρία ακόμη και στη φωνή, διότι είναι σημάδι άριστης υγείας και γονιδίων για το ουρλιαχτό του μωρού που πρόκειται να γεννηθεί. Όσο πιο βαθιά η φωνή του άνδρα τόσο πιο συμμετρικός θεωρείται.

Money, Money, Money, must be funny in the rich man’s world…
Με βάση τη μελέτη του David Buss, ο οποίος ασχολείται με την εξελικτική ψυχολογία, γυναίκες από 37 διαφορετικές κουλτούρες του κόσμου λαμβάνουν υπόψη τους, αν ένας άνδρας είναι ευκατάστατος…

Piercing, Tattoos και Σημάδια
Σύμφωνα πάλι με την εξελικτική ψυχολογία, οι άντρες που είναι υγιείς και έχουν καλά γονίδια μπορούν να αντέξουν σωματικά πολλά παραπάνω στο σώμα τους από άλλους άντρες, όπως βελόνες και σημάδια που δείχνουν ότι δρουν στο κορμί τους επικίνδυνα. Σκεφτείτε το λίγο.. είναι σαν να επιδεικνύουν μέσω του σώματός τους ότι είναι οι ιδανικοί σύντροφοι και πως αντέχουν πολλά.
pestaneagr.blogspot.gr

Related posts

Τo smoothie που αυξάνει τη λίμπιντο!

Πιο σέξι από ποτέ η Ταμτα στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο

Τα σακάκια που αξίζουν μια θέση στη χειμερινή ντουλάπα σου

Leave a Comment