Βιντεο Show Biz

Σκορδά-Λιάγκας: «Σύννεφα» στον γάμο τους; Το δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που η μοίρα τους έφερε κοντά μέσα σ’ένα τηλεοπτικό πλατό και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις… εξαιτίας αυτού του τηλεοπτικού πλατό αντιμετωπίζουν και την πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο τους.
Όλα αυτά τα χρόνια η κοινή τους ζωή ήταν γεμάτη λάμψη και χαμόγελα χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το περιοδικό Λοιπόν. Η μετεγγραφή στον ΑΝΤ1, η πρόταση για ανανέωση συμβολαίου, η καινούργια αρχή, δύο παιδιά, νέοι συνεργάτες, οι «απέναντι» και μέσα σε όλα η απώλεια του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα, που του κόστισε πολύ, η ανάγκη του να φύγει από το πρωινό και να κάνει άλλα πράγματα, τα άστοχα σχόλια της Φαίης και των συνεργατών της και οι επιθέσεις των θαυμαστών του Παντελίδη προς την ίδια και τα παιδιά της, έφεραν την ένταση και ανάμεσα στο ζευγάρι.
Η Φαιή αυτή τη χρονιά, έχασε την υπομονή της. Νευρίαζε με το παραμικρό. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ένας λόγος που ο Γιώργου Λιάγκας επέμενε στις συνομιλίες του με τον Τζώνη Καλημέρη να μην κάνει πρωινό του χρόνου, ήταν και η σχέση του με τη Φαιή, αφού πιστεύει ότι αυτή η συνύπαρξη τους έφθειρε.
Ο παρουσιαστής βάζει πάνω από όλα την οικογένειά του. Παιδί χωρισμένων γονιών, που υπέφερε πολύ από τον χωρισμό των γονιών του όταν ήταν σχεδόν 9 ετών, κάνει ότι μπορεί για να φύγουν τα σύννεφα από τον γάμο του.
Αντιλαμβάνεται την ανάγκη της Φαίης να μην επισκιάζεται από την έντονη παρουσία του τηλεοπτικά, καταλαβαίνει τόσο την κούραση της όσο και την ένταση της, μιας και φροντίζει να είναι η καλύτερη μητέρα για τα δύο τους αγόρια.
Όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι αυτό το καλοκαίρι θα κρίνει πολλά. Αν καταφέρουν να ξεκουραστούν μακριά από τα φώτα και να επιλύσουν τα προβλήματα τους, τότε ο γάμος τους θα είναι πιο στέρεος από ποτέ.

 

http://www.gossip-tv.gr/

Related posts

O Macaulay Culkin στο “Home Alone” ως ενήλικας

H Gigi Hadid βρεγμένη από τη πισίνα

O Steven Tyler τραγουδά με έναν μουσικό του δρόμου

Leave a Comment