Μοδα & Ομορφια

3 Τρόποι για να φορέσεις την μπλε σκιά ματιών σαν επαγγελματίας!

Η μπλε σκιά ματιών ήταν πάντα μέρος της μόδας στο μακιγιάζ, κάποιες γυναίκες όμως δεν ξέρουν να την χρησιμοποιούν, καταλήγοντας να έχουν ένα αποκρουστικό αποτέλεσμα.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν το συγκεκριμένο χρώμα σε εκτίμηση και προτιμούν να επιλέγουν είτε το μαύρο, όταν πρόκειται για ένα smokey eye μακιγιάζ, είτε το ασημί για να δώσουν περισσότερη λάμψη φωτίζοντας τα μάτια τους.
Υπάρχουν όμως τόσες πολλές αποχρώσεις του μπλε που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αρκεί να ακολουθήσεις την κατάλληλη τεχνική και να επιλέξεις την κατάλληλη απόχρωση για τον τύπο του δέρματός σου.
Ποια είναι λοιπόν η ιδανική επιλογή που μπορείς να κάνεις για το μακιγιάζ των ματιών σου, με βάση το χρώμα του δέρματος σου; Τι μας συμβουλεύουν οι καλύτεροι makeup artists;
Πως να φορέσεις την μπλε σκιά ματιών με βάση το χρώμα του δέρματος σου!
Σκούρη επιδερμίδα
simvoules-makigiaz-skouri-epidermida-235x300
Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα, είναι τα ζωηρά χρώματα, αλλά και οι γκριζωπές αποχρώσεις του μπλε.

Όσο για το πως να βάλεις την σκιά, θα πρέπει να την απλώσεις καλά μέχρι την πτυχή των ματιών σου και όχι να την φτάσεις πολύ ψηλά και κάτω από τα φρύδια. Αυτό θα ήταν καταστροφικό για το μακιγιάζ σου. Επίσης, μπορείς να βάλεις και μια μικρή ποσότητα στις κάτω βλεφαρίδες σου και να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με αρκετές στρώσεις από μαύρη μάσκαρα.

Μέσο δέρμα με πράσινη ή κίτρινη απόχρωση
makigiaz-tupos-dermatos-ediva-gr_-248x300
Αν πάλι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να αποφύγεις τις παστέλ αποχρώσεις και να διαλέξεις σκούρα μπλε χρώματα και μεταλλικές σκιές, για να καταφέρεις να τονίσεις τις χρυσές αποχρώσεις του δέρματός σου.

Βάλε λοιπόν την σκούρη μπλε σκιά στο καπάκι του ματιού σου και μία πιο ανοιχτή γαλάζια κατά μήκος των οστών κάτω από τα φρύδια σου και φυσικά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου, για να φωτίσεις το βλέμμα σου. Για ένα πιο υγιές εμφανισιακά δέρμα, καλό θα ήταν να φορέσεις και ένα απαλό ροδακινί ρουζ.
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
makigiaz-mation-tips-241x300
Τέλος, αν έχεις ένα ανοιχτόχρωμο και φωτεινό δέρμα τότε σίγουρα είσαι η πιο τυχερή. Όλοι οι μακιγιέζ συμφωνούν πως σου ταιριάζουν σχεδόν όλες οι αποχρώσεις του μπλε, από τις πιο ανοιχτές μέχρι και τις πιο σκούρες, ακόμη και αν έχεις γαλανά μάτια.

Και να θυμάσαι, η ζαφειρένια απόχρωση είναι από τις πιο must τόσο για τον Χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι και ταιριάζει τέλεια με τα ροζ κραγιόν σε natural αποχρώσεις. Φυσικά κι εδώ δεν θα πρέπει να ξεφύγεις πάνω από το καπάκι του ματιού σου, πράγμα το οποίο είναι και από τα συνηθέστερα λάθη στο μακιγιάζ, ενώ καλό θα ήταν να βάλεις την ίδια σκιά και στα κάτω βλέφαρα σου.
ediva.gr

Related posts

Οι διαχρονικοί κρίκοι ανανεώθηκαν και μεταμορφώθηκαν σε ασύμμετρους και ανόμοιους

Δες πως να φορέσεις τα basic ρούχα σου

Tips για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου

Leave a Comment