Μοδα & Ομορφια

6 προτάσεις για ντύσιμο γραφείου

Τα παντελόνια της δουλειάς μπορεί να είναι το αγαπημένο και ταυτόχρονα το πιο μισητό ρούχο για μία γυναίκα. Τα αγαπάμε επειδή είναι κομψά, προσδίδουν κύρος και σοβαρότητα και στόχος τους είναι να κολακεύουν το σώμα αλλά τα μισούμε επειδή σπάνια θα βρεθεί ένα καλό παντελόνι που να το νιώθουμε σαν να ράφτηκε για εμάς.

Όταν όμως μία γυναίκα δοκιμάσει επιτέλους το τέλειο παντελόνι και το κάνει δικό της, τα χέρια της (ή τα πόδια της) θα λυθούν. Συνδυάζεται με μπλούζες, με πουκάμισα, με πουλόβερ, με T-shirt, με μπουφάν, με τα πάντα. Με ό,τι κι αν το ταιριάξετε, να είστε σίγουρες πως η κομψότητα θα παραμείνει στο λουκ σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να βρείτε κι εσείς το κατάλληλο παντελόνι για το σώμα σας και να είστε πάντα καλοντυμένες στο γραφείο αλλά και εκτός:
-Αν είστε μικρόσωμες… δοκιμάστε παντελόνια με κροπ σε ίσια γραμμή
Θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν ψηλότερα; Φορέστε κοντύτερα παντελόνια! Το παντελόνι θα πρέπει να τελειώνει ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο επιτρέποντας στο μάτι να πέφτει πάνω στη σχισμή του δέρματος που είναι έκθετη. Και αφού σίγουρα δεν περιμένετε το μήκος του παντελονιού σας να είναι στα μέτρα σας, μία επίσκεψη στη μοδίστρα θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα σε ανθεκτικό ύφασμα και θα το φοράτε συνέχεια.

mikroswmes

-Αν είστε ψηλές… δοκιμάστε παντελόνες
Οι πολύ ψηλές γυναίκες γνωρίζουν ήδη πως σχεδόν κανένα παντελόνι δεν πρόκειται να καλύψει ούτε τις ανάγκες τους, ούτε τους αστραγάλους τους. Τι πρέπει να κάνετε αν είστε ψηλή; Βγάλτε τους αστραγάλους σας έξω! Και λίγο από τη γάμπα σας. Οι κοντές παντελόνες συνδυασμένες με μία κομψή γόβα, θα αναδείξουν τα καλλίγραμμα πόδια σας και θα κάνουν την εμφάνισή σας φαντασμαγορική.

psiles

-Αν το σχήμα σας είναι το μήλο… δοκιμάστε ψηλόμεσα και κολλητά παντελόνια
Πολλές γυναίκες με έντονες καμπύλες στους γοφούς έχουν λεπτά πόδια (ευλογία!), με αποτέλεσμα να γίνονται τα κατάλληλα μοντέλα για κολλητά παντελόνια. Βρείτε ένα παντελόνι που θα κουμπώνει στο λεπτότερο σημείο της μέσης σας και εντυπωσιάστε.

milo
-Αν το σχήμα σας είναι το αχλάδι… δοκιμάστε φαρδιά παντελόνια με τελείωμα τύπου καμπάνα
Έχετε πολύ λεπτό κορμό και ξαφνικά ανοίγετε προς τα κάτω. Ποιο είναι το μυστικό; Η ισορροπία. Το κόλπο είναι να φοράτε παντελόνια με όσο το δυνατόν περισσότερο όγκο προς τα κάτω για να αναδειχθεί το σώμα σας. Όπως και στο σχήμα του μήλου, το παντελόνι σας πρέπει να κουμπώνει στο λεπτότερο σημείο της μέσης.

axladi

-Αν το σχήμα σας είναι η κλεψύδρα… δοκιμάστε ένα παντελόνι με ζώνη στη μέση
Αν οι αναλογίες στήθους και γοφών είναι ίδιες και η μέση σας είναι λεπτότερη, τότε συγχαρητήρια γιατί έχετε πετύχει τον στόχο κάθε γυναίκας. Το στρίφωμα του παντελονιού είναι καθαρά δική σας επιλογή, όμως μην ξεχάσετε το παντελόνι που θα επιλέξετε να έχει μία ζώνη ή μία κορδέλα στη μέση. Θα τονίσετε τις αναλογίες σας και θα είστε πιο σέξι από ποτέ.

klepsidra

-Αν το στυλ σας είναι πιο επίπεδο… δοκιμάστε παντελόνια κροπ σε φαρδιά γραμμή
Εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε την εντύπωση πως έχετε καμπύλες, επιλέξτε ένα παντελόνι με πιέτες (θα δώσουν στο κάτω μέρος του σώματός σας σχήμα) και κοντό κόψιμο έτσι ώστε η προσοχή να πέσει στους αστραγάλους σας. Μπορεί να μην το πιστεύετε, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

epipedo

pronews.gr

Related posts

Καταπολεμήστε την ψαλίδα

Το λεμόλι είναι η φυσική ασπίδα για την επιδερμίδα του προσώπου

Αντιμετώπιση του φριζαρίσματος των μαλλιών! Μάθε πως

Leave a Comment