Γυναικα

Αυτοί είναι οι 10 τύποι ανδρών που σίγουρα θα ερωτευτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου

Δεν είναι ακόμη απολύτως εξακριβωμένο πόσες φορές μπορεί να ερωτευτεί κανείς με όλη τη σημασία της λέξης. Άλλοι λένε ότι τέτοια πράγματα μία φορά συμβαίνουν στη ζωή, άλλοι λένε ότι συμβαίνουν κατ’ εξακολούθηση. Δεν ξέρουμε τι από τα δύο ισχύει, ξέρουμε όμως ότι οι τύποι που θα σε κάνουν να νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι είναι πάνω κάτω οι εξής.

 

1. Ο αδερφός της φίλης σου
Έρωτας που, συνήθως, γεννιέται στην εφηβεία, τότε που τα κριτήρια ομορφιάς που έχεις για τα αγόρια είναι σαν τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Μετά από λίγο καιρό ντρέπεσαι γι’ αυτά.
Κάθε φορά που πήγαινες στο σπίτι της ευχόσουν να είναι κι εκείνος εκεί. Όταν ήταν, τον χαιρετούσες με νάζι (αλλά συγκρατημένο-μη σε καταλάβει και η φίλη σου). Όταν δεν ήταν εκεί, έμπαινες στον πειρασμό να τρυπώσεις στο δωμάτιο του για να μυρίσεις ένα μπλουζάκι του (σοβαρά τώρα;).

 

2. Ο φίλος του αδερφού σου
Αρχικά και μόνο που ήταν φίλος /κολλητός του αδερφού σου ανήκε στην κατηγορία απαγορευμένο. Και, ως γνωστόν, το απαγορευμένο, από καταβολής κόσμου, είναι πιο γλυκό.

 

3. Ο σερβιτόρος / μπάρμαν / μπαρίστα
Για κάποιον ανεξερεύνητο ακόμα λόγο, οι άντρες που ξέρουν να χειρίζονται μηχανή του καφέ ή να ανακατεύουν ποτά, δημιουργούν ρίγη στο γυναικείο πληθυσμό. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για έρωτα, αλλά μια μίνι εμμονή την παθαίνεις με τον τύπο που σου φτιάχνει τον καφέ (και τη μέρα) κάθε πρωί. Το ίδιο και με αυτόν που συναντάς όταν βγαίνεις για ποτό με τις φίλες σου στο στέκι σας. Και κάπως έτσι ρυθμίζεις όλο σου το πρόγραμμα έτσι ώστε να πετυχαίνεις τη βάρδια του.

 

4. Το ακριβώς αντίθετό σου
Κάνεις μπαλέτο κι εκείνος ακούει μόνο πανκ. Εκείνος λιώνει στα γήπεδα, εσύ στις θεατρικές σκηνές. Εσύ τρως υγιεινά, εκείνος σαβουριάζει. Εσύ ονειρεύεσαι διακοπές στο Μιλάνο κι αυτός έχει ήδη κανονίσει κάμπινγκ στο Αγκίστρι. Δεν έχετε κανένα σημείο επαφής κι αυτό είναι που σε τρελαίνει (αλλά με την καλή έννοια).

 

5. Το κακό παιδί
Θέλεις να το πεις κλισέ; Θέλεις να το πεις στερεοτυπικό; Πες το όπως θέλεις, αλλά δεν έχουν γραφτεί άδικα και τυχαία χιλιάδες αράδες για το κακό παιδί. Ο τύπος κάνει κουμάντο στο μυαλό αν όχι όλων, σίγουρα αρκετών γυναικών που θα βρεθούν στο δρόμο του. Γιατί; Γιατί μπορεί.

 

6. Ο συνάδελφος 

Δε φταις εσύ που την πάτησες μαζί του. Μοιράζεστε τα ίδια άγχη και περνάς τα 3/4 της ημέρας σου μαζί του. Αν, ταυτόχρονα, τον θαυμάζεις για το μυαλό και τις ικανότητες του- άνθρωπος είσαι- μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι περισσότερα πράγματα για εκείνον.

 

7. Ο μεγαλύτερος
Γιος οικογενειακών φίλων, φίλος του αδερφού σου ή ο τύπος που μετακόμισε παραδίπλα. Ό,τι κι αν ήταν σου φαινόταν ώριμος, κατασταλαγμένος, τύπος που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρει. Με άλλα λόγια, ολόκληρος άντρας (ανεξάρτητα αν ήταν απλώς 21 κι εσύ 17). Δεν κατάλαβες ποτέ αν σε τράβηξε σ’ αυτόν η μεγάλη διαφορά της ηλικίας σας, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα του έριχνες ούτε ματιά αν ήταν στην ηλικία σου.

 

8. Ο “ίσως σε κάποια άλλη ζωή”
Ή αλλιώς, ο τύπος που με τον οποίο είχες πάντα κακό timing. Όταν αποφάσισες να του μιλήσεις για τα συναισθήματα σου, βρισκόταν σε σχέση. Όταν χώρισε, είχες βρει άλλον. Όταν ήσουν ελεύθερη, εκείνος ήταν Αγγλία για σπουδές και πάει λέγοντας.

 

9. Ο φίλος που δεν μπορούσες να καταλάβεις αν θέλει κάτι παραπάνω
Ορκιζόσουν ότι δεν τρέχει τίποτα παραπάνω, αλλά ήσουν κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Φυσικά, δεν το παραδέχτηκες ποτέ γιατί τα μηνύματα που σου έστελνε ήταν διφορούμενα.

 

10. O άκυρος τύπος που δεν ήξερες

Ούτε κι έμαθες ποτέ. Η συγκεκριμένη κατηγορία φτιάχτηκε γι’ αυτόν που πέτυχες 1-2 φορές στο λεωφορείο, τον άλλο που σου έδωσε τη σειρά του στο σουπερμάρκετ ή ακόμη κι εκείνον που σκόνταψε πάνω σου και σου ζήτησε συγγνώμη (καλά ε, σχεδόν τα φτιάξατε). Όλοι τους τόσο υπέροχοι και τόσο άγνωστοι.

 

Πηγή: Cosmopolitan.gr

Related posts

Τι κάνει τις γυναίκες να παίρνουν βάρος

Μπέτυ Μαγγίρα: Ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί

Πως επηρεάζει τη μέρα σου μια καλημέρα

Leave a Comment