britney
Σοου Μπιζ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη Britney Spears κυκλοφόρησε από το FX, υπό τον τίτλο «Framing Britney Spears».

«Framing Britney Spears»: Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της τραγουδίστριας που προκαλεί ερωτήματα για τις δικαστικές αποφάσεις εναντίον της

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη Britney Spears κυκλοφόρησε από το FX, υπό τον τίτλο «Framing Britney Spears».

Στο επίκεντρο του έχει την νομική διαμάχη ανάμεσα στη διάσημη pop star και τον πατέρα της. Η Spears είναι από το 2008 υπό την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας, της καριέρας της και των επιλογών της ζωής της.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η ίδια έχασε στην απόπειρα της να απομακρύνει τον πατέρα της, Jamie Spears, από τον έλεγχο της ζωής της. Αυτό που κατάφερε είναι να παραμείνει εκείνος ως συνδιαχειριστής των οικονομικών της μαζί με την χρηματοοικονομική εταιρεία Bessemer Trust, αν και ο δικαστής δεν απέκλεισε μελλοντικές αναφορές για την απομάκρυνση του ή την αναστολή της απόφασης. Ωστόσο, η Spears κρατά μια ισχυρή θέση, αρνούμενη να κάνει εμφανίσεις ή performances όσο ο πατέρας της παραμένει με το δικαίωμα ελέγχου της.

«Η πελάτης μου με πληροφόρησε ότι φοβάται τον πατέρα της», δήλωσε ο δικηγόρος της Britney Spears, Samuel D. Ingham III, στον δικαστή στα τέλη του 2020. Με αφορμή όλα αυτά, οι θαυμαστές της Britney Spears, Britney Army όπως αυτοαποκαλούνται, έχουν ξεκινήσει το κίνημα #FreeBritney, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν την προσοχή και να βοηθήσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, η οποία πιστεύουν ότι ωθείται από τον πατέρα της να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της. Θεωρούν ακόμα, ότι η ίδια στέλνει μυστικά μηνύματα μέσα από το Instagram της, ζητώντας βοήθεια. Το hashtag αυτό έγινε viral στα social media και οι οπαδοί της προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του δικαστηρίου.

Αυτή είναι η ουσία του νέου ντοκιμαντέρ: «Framing Britney Spears», που έκανε το ντεμπούτο του στο Σαββατοκύριακο στο FX και τώρα μεταδίδεται στο Hulu. Είναι μία συμπαραγωγή με τους The New York Times και δείχνει το τι συνέβαινε στην αίθουσα ειδήσεων όταν καλύπτονταν το ρεπορτάζ αυτής της υπόθεσης.

Το ντοκιμαντέρ ασχολείται παράλληλα, με τον προσβλητικό μισογυνισμό που υπήρχε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εξετάζοντας το υπό τη σημερινή οπτική ενώ παρουσιάζεται μια πλευρά της Britney Spears που σπάνια ανέδειξαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια καριέρας της. Η ίδια, αντιμετωπίζοντας μία τεράστια έκθεση στα tabloid και τις κοινωνικές πιέσεις που ήταν πάντα κατά της, είχε πάντα μια έντονα ανεξάρτητη και ισχυρή προσωπικότητα.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που πάντα γνώριζαν οι θαυμαστές της Spears, γι ‘αυτό και στάθηκαν τόσο παθιασμένα στο πλάι της καθ’ όλη τη διάρκεια του κινήματος #FreeBritney και δεν θα υποχωρήσουν μέχρι να πιστέψουν ότι έχει επιτευχθεί η δικαιοσύνη. Και το “Framing Britney Spears” εγείρει ερωτήματα που σίγουρα θα προσθέσουν λάδι στη φωτιά.

πηγή

Related posts

Άλλη μια έξοδος με total black σύνολο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία της στο Instagram και το αισιόδοξο μήνυμα

Super Bowl: Οι Metallica επέστρεψαν στη «σκηνή» ερμηνεύοντας το εμβληματικό «Enter Sandman» για μια ειδική εκπομπή του A Late Show (video)

Αλέξανδρος

Leave a Comment