Angelina Jolie
Σοου Μπιζ

Η Angelina Jolie μιλάει για τον νέο της ρόλο ως μαμά στο σπίτι

Angelina Jolie: Μιλάει για τον νέο της «ρόλο» ως μαμά κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie, μιλάει για τον νέο της ρόλο ως μαμά στο σπίτι και όπως λέει η ίδια «δεν είναι καθόλου καλή σε αυτό».

Η Angelina Jolie δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στη British Vogue, με επιλεγμένες προσωπικές φωτογραφίες εν μέσω lockdown που περιλαμβάνουν τα έξι παιδιά της, Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, και τα δίδυμα Vivienne and Knox, 12.

«Δεν ήμουν ποτέ πολύ καλή στο να κάθομαι ακίνητη», δήλωσε η Jolie.

«Παρόλο που ήθελα να κάνω πολλά παιδιά και να είμαι μαμά, πάντα το φανταζόμουν σαν τη Jane Goodall, να ταξιδεύω στη μέση της ζούγκλας κάπου», ενώ συνέχισε: «Δεν το φαντάστηκα με αυτήν την αληθινή, παραδοσιακή έννοια. Αισθάνομαι ότι μου λείπουν όλες οι δεξιότητες για να είμαι μια παραδοσιακή μαμά στο σπίτι. Το διαχειρίζομαι γιατί τα παιδιά είναι αρκετά ανθεκτικά και με βοηθούν, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή».

Ωστόσο, λέει ότι οι επτά τους έχουν γίνει ομάδα. «Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά αγαπάς και προσπαθείς, και ακόμα κι αν καούν τα αυγά, αυτό δεν έχει σημασία στο τέλος», είπε.

Η Angelina Jolie, η οποία αποκάλυψε ότι χώρισε από τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, το 2016 για την «ευημερία» των παιδιών της, μοιράστηκε κάποια συγκεκριμένα νέα για εκείνα. «Μπήκαμε σε καραντίνα μόλις βγήκε από το νοσοκομείο η Zahara, (η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές του περασμένου έτους), και ήμασταν τόσο χαρούμενοι που ήταν εντάξει, οπότε είχαμε διαφορετική ψυχολογία», είπε.

Όπως επίσης δήλωσε ότι τα παιδιά έχουν γίνει πολύ προστατευτικά για 45χρονη μαμά τους: «Ήμασταν στο τραμπολίνο τις προάλλες, και τα παιδιά είπαν, «Όχι, μαμά, μην το κάνεις αυτό. Θα βλάψεις τον εαυτό σου», μοιράστηκε η ηθοποιός στη συνέντευξη. «Και σκέφτηκα, «Θεέ μου, δεν είναι τόσο αστείο;» Υπήρχε μια μέρα που ήμουν αστέρι της δράσης και τώρα τα παιδιά μου λένε να κατέβω από το τραμπολίνο γιατί θα πληγωθώ».

πηγή

Related posts

Ο Λάκης Γαβαλάς έβαλε αμπέλια

H Έλενα Χριστοπούλου ξεσπά: «Σταματήστε τα παραμύθια. Σας βαρέθηκα».

Penelope Cruz: Η προσβλητική ερώτηση της δημοσιογράφου και τα νεύρα της star

Leave a Comment