Jennifer Lawrence
Σοου Μπιζ

Jennifer Lawrence: τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Netflix, Don’t Look Up

Jennifer Lawrence: Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός Jennifer Lawrence τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Netflix, Don’t Look Up, νωρίς την Παρασκευή το πρωί.

Η Jennifer Lawrence γυρίζει τη νέα κωμωδία του Netflix σε σκηνοθεσία του Adam McKay στη Βοστώνη και σύμφωνα με το TMZ, εκείνη και ο συμπρωταγωνιστής της, Timothée Chalamet, γύριζαν μια σκηνή μέσα σε ένα εστιατόριο, όπου ένα παράθυρο έπρεπε να εκραγεί.

Το κόλπο όμως πήγε στραβά και τραυματίστηκε, ενώ ένα θραύσμα από γυαλί έκοψε το βλέφαρο της Lawrence και δεν σταματούσε να αιμορραγεί, αν και οι τραυματισμοί της, όπως λέγεται, δεν είναι σοβαροί.

Ωστόσο, η παραγωγή της ταινίας έχει διακοπεί προσωρινά και οι εκπρόσωποι της Lawrence έχουν αρνηθεί να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Meryl Streep, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Jonah Hill, Matthew Perry και Tomer Sisley κ.α.

Δεν είναι ακόμη πολλά γνωστά για την πλοκή ή την υπόθεση του Don’t Look Up, αλλά λέγεται ότι επικεντρώνεται σε δύο αστρονόμους χαμηλού επιπέδου που ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης για να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για έναν αστεροειδή που πλησιάζει τη Γη και σκοπεύει να την καταστρέψει.

Εν τω μεταξύ, η Lawrence πρόκειται επίσης να πρωταγωνιστήσει και να είναι παραγωγός στην επερχόμενη ταινία αληθινής ιστορίας εγκλήματος, Mob Girl, η οποία βασίζεται σε μια ιστορία βραβευμένη με Pulitzer.

Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από την Arlyne Brickman, τη σύζυγο ενός αρχηγού μιας συμμορίας στη Νέα Υόρκη, η οποία γίνεται πληροφοριοδότης για το FBI.

Η πιο πρόσφατη ταινία της Lawrence ήταν το X-Men: Dark Phoenix, στο οποίο επέστρεψε στον ρόλο της Raven. Η ταινία δεν έλαβε καλές κριτικές με το NME να σχολιάζει πως ήταν η «πιο αδύναμη» από ολόκληρη τη σειρά.

πηγή

Related posts

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Τσάρλι Σιν: Δείτε πόσα ξόδεψε στις πόρνες ενώ είχε AIDS!!!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχει στο wallpaper του κινητού του τον Γέροντα Παΐσιο

Leave a Comment