hali708_1
Σοου Μπιζ

Η Halle Berry ανέβασε ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία που έγραφε «Women don’t owe you shit».

Η Halle Berry απαντά στα αρνητικά σχόλια ότι δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα μια σχέση

Το Σαββατοκύριακο η Halle Berry ανέβασε ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία που έγραφε «Women don’t owe you shit».

Ένας μεγάλος αριθμός σχολίων κατέκλυσε το προφίλ της. Τα περισσότερα ήταν θετικά και υποστηρικτικά, υπήρχαν όμως και πολλά αρνητικά σχόλια που κατέκριναν την Berry για την προσωπική της ζωή, τους αποτυχημένους γάμους της και τον χαρακτήρα της.

Η διάσημη ηθοποιός όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε σε αρκετά από αυτά. Ένας ακόλουθος έγραψε: «Αυτά τα λέει η γυναίκα που δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα», και εκείνη απάντησε «Ποιος λέει ότι πρέπει να κρατήσω τον λάθος άντρα; Επειδή δεν θέλω».

Ένας άλλος σχολίασε πως έχει πολλούς πρώην και την προέτρεψε να κοιτάξει τον καθρέφτη και να δει τι κάνει λάθος, τότε η Berry επανήλθε και έγραψε «Ποιος είπε ότι ήθελα να τους κρατήσω; Θέλω μόνο την καλύτερη ζωή για μένα. Αν κάνεις λάθος κίνηση, άλλαξε πορεία, γύρισε πίσω και ξεκίνησε ξανά!».

Μάλιστα, η star ανέφερε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που τη συνέκριναν με άλλες γυναίκες: «Λοιπόν, δεν είμαι μία από αυτές. Κανένας άντρας δεν με φρόντισε ποτέ … ΠΟΤΕ!». Κάποιος επίσης την ρώτησε αν είχε κάποιο πρόβλημα με τους άντρες στη ζωή της, στον οποίο απάντησε, «Όχι, εκείνοι είχαν πρόβλημα μαζί μου».

Να σημειωθεί ότι η γνωστή πρωταγωνίστρια σήμερα βγαίνει με τον τραγουδιστή Van Hunt. Ήταν παντρεμένη με τον David Justice από το 1993 έως το 1997. Ο δεύτερος γάμος της, που διήρκεσε από το 2001 έως το 2005, ήταν με τον Eric Benét ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Olivier Martinez το 2013 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2015. Η Berry και ο Martinez έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Maceo ενώ η Berry έχει επίσης μια 12χρονη κόρη, τη Nahla, από τη σχέση της με τον Gabriel Aubry.

Η ίδια είχε δηλώσει το 2017 στο City Summit στο Los Angeles:

«Έχω μάθει πώς να αντιμετωπίζω τρεις αποτυχημένους γάμους – κάτι που δεν ήταν εύκολο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά που εμπλέκονται. Και ξέρετε, νομίζω ότι όλοι, ειδικά οι γυναίκες, μπαίνουμε σε έναν γάμο πιστεύοντας ότι θα διαρκέσει για πάντα και αυτός είναι ο πρίγκιπάς μας με το άσπρο άλογο. Αυτό μου δίδαξαν τα παραμύθια ως παιδί αλλά σήμερα είμαι κάπως αντίθετη στα παραμύθια. Όμως, μπαίνουμε σε αυτόν με αυτήν την ελπίδα. Και όταν καταρρέει, αισθάνεσαι μια τεράστια αποτυχία και μια τεράστια απογοήτευση».
πηγή

Related posts

Σπάνια νόσος παρουσιάστηκε στην οικογένεια της Καλομοίρας.

Θύμα ληστείας η Λίτσα Πατέρα.

Στην πρεμιέρα του James Bond και οι γαλαζοαίματοι πρίγκιπας William – Kate Middleton

Leave a Comment