meghan-markle-prince-harry-gettyimages-1178552105
Σοου Μπιζ

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex εξέπληξαν μια ομάδα νεαρών ποιητών, αφιερώνοντας χρόνο για να συνομιλήσουν μαζί τους

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Η εμφάνιση- έκπληξη σε νεαρούς ποιητές προς τιμήν του Black History Month

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εξέπληξαν μια ομάδα νεαρών ποιητών, αφιερώνοντας χρόνο για να συνομιλήσουν μαζί τους μέσω διαδικτύου και να υποστηρίξουν έναν σκοπό που είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτούς.

Το ζευγάρι έκανε έκπληξη στους ποιητές, οι οποίοι ανήκουν στην εκπαιδευτική ομάδα Get Lit – Words Ignite με έδρα το Los Angeles και διδάσκεται σε σχεδόν 100 σχολεία στην περιοχή, ενώ χρησιμοποιεί την ποίηση για να αυξήσει τον αλφαβητισμό, να ενδυναμώσει τη νεολαία και να εμπνεύσει τις κοινότητες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κράτησαν την ατμόσφαιρα απλή και χαλαρή, ενώ συνομίλησαν με τους μαθητές για τη σημασία της ποίησης στον πολιτισμό, προς τιμήν του Black History Month.

Ο διευθυντής της ομάδας, Mason Granger, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης της γλυκιάς έκπληξης στο Instagram, με τον Harry και τη Meghan να χαμογελούν πλατιά, ονομάζοντας τη στιγμή «σουρεαλιστική», ενώ τα σοκαρισμένα πρόσωπα μερικών από τους ποιητές ήταν επίσης ανεκτίμητα.

«Λοιπόν, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan μπήκαν στο μάθημα ποίησής μου το Σάββατο και «άραξαν» με το Get Lit Players για αρκετά λεπτά. Το αγαπημένο μου σημείο από όλα, ήταν όταν η Meghan μίλησε για τόσα πολλά θέματα, για τα οποία έχουμε μιλήσει στην τάξη, σχετικά με τη συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο/ ιστορία του να είσαι νέος και να μην έχεις ισχυρή φωνή», έγραψε ο Granger.

Η συνομιλία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, με τα παιδιά να «μοιράζονται ποιήματα και να κάνουν ερωτήσεις». Η Meghan δεν το έχει κρύψει άλλωστε, ότι εκτιμά πολύ την ποίηση. Τον Μάρτιο του 2017, η ίδια δημοσίευσε στο Twitter για να γιορτάσει τη Ημέρα της Γυναίκας ένα ισχυρό ποίημα της Nayyirah Waheed, για να υπενθυμίσει στα κορίτσια την αξία τους, αντί για την εξωτερική τους εικόνα.

Η εμφάνιση του ζευγαριού έγινε με αφορμή την κυκλοφορία της νέας εικονικής ανθολογίας 2020-2021 του Get Lit που γιορτάζει όλους τους Αφροαμερικανούς συγγραφείς και ποιητές. Η ανθολογία δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του τρέχοντος κινήματος Black Lives Matter και στοχεύει να «εμπνεύσει νέες προοπτικές, να ενισχύσει την κατανόηση, να γιορτάσει τη τέχνη και προβάλλει την αδικία στον κόσμο».
πηγή

Related posts

Τελικά ισχύουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να έχουν χωρίσει;

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η Μαλία Ομπάμα βρήκε εργασία ως σεναριογράφος

Αλέξανδρος

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναμένεται να χάσουν τους βασιλικούς ρόλους τους

Αλέξανδρος

Leave a Comment