Έκτορ Μπεγερίν
Μοδα & Ομορφια

Ο Έκτορ Μπεγερίν συνεργάστηκε με την H&M σε μια capsule κολεξιόν

 

Ο Έκτορ Μπεγερίν (Héctor Bellerín), αμυντικός της Άρσεναλ και της Εθνικής Ισπανίας όχι μόνο βαδίζει στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως προς τη σχέση με τη μόδα, αλλά προσφάτως έκανε ένα βήμα παραπέρα…

Ο Έκτορ Μπεγερίν συνεργάστηκε με την H&M σε μια capsule κολεξιόν, με έμφαση στη βιωσιμότητα ως προς τα υλικά. Ο Καταλανός αμυντικός άσος των «κανονιέρηδων» του Λονδίνου δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος στον κόσμο της μόδας.

Είχε βαδίσει στην πασαρέλα στο show για την SS20 του Louis Vuitton που είχε σχεδιάσει ο Βίρτζιλ Άμπλο και είναι μόνιμος θαμώνας στα show της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Η κολεξιόν που σχεδίασε θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Φεβρουαρίου και αποτελείται από πολύ άνετα βαμβακερά πουκάμισα, ανεπιτήδευτα μπουφάν παρκά, φούτερ και ένα μπλέιζερ που θυμίζει τη δεκαετία του 1990.

«Θέλησα να δίνει αυτή η κολεξιόν την αίσθηση της άνεσης και ελαφράδας, και εμπνεύστηκα από τη φύση τα γήινα χρώματα» εξήγησε ο Μπεγερίν.

«Στη διάρκεια της καραντίνας περνούσα μεγάλο μέρος απ’ τον χρόνο μου έξω, και συχνά πήγαινα βόλτα να εμπνευστώ από τα μοτίβα των φυτών» είπε. Και πρόσθεσε ότι για περαιτέρω έμπνευση κατέφυγε και στη δική του γκαρνταρόμπα (όπως σημειώνει το Dazed, αν κρίνει κανείς από τις εμφανίσεις του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου η γκαρνταρόμπα του πρέπει να έχει πολλά κομμάτια από Burberry, Martine Rose, LV και άλλους οίκους).
πηγή

Related posts

Ξέρετε πως να κάνετε τη σωστή ενυδάτωση του προσώπου σας;

Boho κοσμήματα για τις διακοπές σου

Τα καλσόν που θα πάνε το στυλ μας σε άλλο επίπεδο

Leave a Comment