Gisele-Bündchen
Γυναικα Μοδα & Ομορφια Σοου Μπιζ

H Gisele Bündchen αποχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες από το IMG models

H Gisele Bündchen αποχώρησε από το IMG models μετά από 22 χρόνια συνεργασίας

H Gisele Bündchen αποχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες από το IMG models, το πρακτορείο μοντέλων στο οποίο ανήκε.

Το supermodel ανήκει στο συγκεκριμένο πρακτορείο εδώ και 22 χρόνια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six, η διακοπή του συμβολαίου της δεν σημαίνει την προσχώρηση της σε κάποιο ανταγωνιστικό πρακτορείο αλλά την πλήρη μετάθεση της ευθύνης της εικόνας και της καριέρας της στην δίδυμη αδερφή της, την Patricia, η οποία ήδη εδώ και αρκετό καιρό δουλεύει ως manager της.

Να σημειωθεί πως η Gisele κατείχε αρκετά χρόνια τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο μέχρι που τον έχασε πρόσφατα από την Kendall Jenner.

H ίδια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την κίνηση της αυτή να φύγει από το IMG models,, ωστόσο πριν από πέντε χρόνια δήλωσε πως θα σταματήσει να περπατάει στην πασαρέλα αλλά θα παραμείνει ενεργή στη βιομηχανία της μόδας.

«Είμαι ευγνώμων που στα 14 μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram. «Σήμερα μετά από 20 χρόνια στη βιομηχανία, είναι προνόμιο να κάνω την τελευταία μου επίδειξη μόδας κατ ‘επιλογή και να δουλεύω σε άλλες πτυχές της βιομηχανίας».

Φέτος, το IMG έφερε νέα πρόσωπα στο προσκήνιο, που περιλαμβάνουν την ποιήτρια the agency Amanda Gorman και την θετή κόρη της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α., Kamala Harris, Ella Emhoff.
πηγή

Related posts

Κέιτ Άπτον και Μιράντα Κερ με εσώρουχα!

Εντυπωσιακό μακιγιάζ με δυο κινήσεις!

Με bikini στην παραλία η Κατερίνα Γιατζόγλου (ΦΩΤΟ)

Leave a Comment