paris hilton
Γυναικα Μοδα & Ομορφια Σοου Μπιζ

για 4η φοράαρραβωνιάστηκεΗ Paris Hilton

Η Paris Hilton αρραβωνιάστηκε για 4η φορά

Τον περασμένο μήνα η Paris Hilton δώρισε στο αγόρι της Carter Reum για τα 40α γενέθλια του έναν τεράστιο πίνακα Schitt’s Creek με τους δυο τους.

Στις 13 Φεβρουαρίου ανήμερα των γενεθλίων της διάσημης κληρονόμου, εκείνος ανταπέδωσε την ρομαντική χειρονομία με μία πρόταση γάμου. Την Τετάρτη η Hilton ανέβασε στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από την στιγμή της πρότασης και ανακοίνωσε επίσημα τον αρραβώνα τους.

«Όταν βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου, δεν το ξέρεις μόνο, το νιώθεις. Εγώ και η αγάπη μου είμαστε μαζί από το πρώτο μας ραντεβού και για τα γενέθλιά μου, οργάνωσε ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε για το δείπνο κατά μήκος της παραλίας, ο Carter με οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και έπεσε στο ένα γόνατο. Είπα ναι, ναι για πάντα. Δεν υπάρχει κανένας που θα προτιμούσα να περάσω το για πάντα μαζί του».

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων είχε σμαράγδι και διαμάντια και είχε γίνει ειδική παραγγελία από τον σύντροφό της στον Jean Dousset, απόγονο του Louis-François Cartier. Το σχέδιο ονομάστηκε «Paris» καθώς ήταν εμπενυσμένο τόσο από την γνωστή socialité όσο και από την πόλη του φωτός. Η μεγάλη κεντρική πέτρα του πλαισιώνεται από δύο ελαφρώς μικρότερα τραπεζοειδή διαμάντια που συγκρατούνται στη θέση τους από ένα δέσιμο καλυμμένο με ακόμη περισσότερα μικρά διαμάντια και βασίζεται στην αρχιτεκτονική του Grand Palais και του Πύργου του Άιφελ.

Ο Reum έχει δηλώσει σε γνωστό περιοδικό πως τους 15 μήνες που είναι μαζί γνώρισε την πραγματική Paris και νιώθει πολύ τυχερός που θα την κάνει γυναίκα του. «Λάμπει μέσα από την καλοσύνη της, το επαγγελματικό της ήθος, την αυθεντικότητα της και τη φωνή της και κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και το ίδιο θα κάνει ως μέλλουσα σύζυγος και μαμά».

Η Hilton έχει αναρτήσει ένα μακροσκελές post στην προσωπική της ιστοσελίδα με λεπτομέρειες για τον αρραβώνα, φωτογραφίες από όλη τη διάρκεια της σχέσης του ζευγαριού και ένα video από την κατασκευή του δαχτυλιδιού της. Την Δευτέρα θα σχολιάσει το γεγονός στην πρεμιέρα του podcast της «This Is Paris».

πηγή

Related posts

8 ιδανικά preppy look outfits για τη δουλειά

Πως να νικήσετε τις παρανυχίδες!

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Διάλεγα πάντα άντρες με πιο ισχυρή προσωπικότητα και lifestyle από το δικό μου»

Leave a Comment