96fe1d6227107e784c469bb54865cc44_XL
Γυναικα ΜΜΕ Σοου Μπιζ

Έλενα Κρεμλίδου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Τζέιμς και αποκάλυψε τι την ανόχλησε περισσότερο στο παιχνίδι

Η Έλενα Κρεμλίδου αποχώρησε από το Survivor, για λόγους υγείας πριν περίπου δύο εβδομάδες. Μίλησε για τη σχέση της με τον Τζέιμς και αποκάλυψε τι την ανόχλησε περισσότερο στο παιχνίδι.

Πριν λίγες μέρες, η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου αποχώρησε από το Survivor, για λόγους υγείας. Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It όπου μίλησε για όλα. Η Μαριπόζα αποκάλυψε αν το πρόβλημα υγείας της ήταν μια πρόφαση για να αποχωρήσει, μίλησε για τη σχέση της με τον James, ενώ περιέγραψε και ποια ακριβώς είναι η δουλειά της.

«Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα υγείας και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Οπότε θα μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο και θα ήταν κουραστικό και για όλους και για μένα. Οι συνθήκες δεν ευνοούσαν τότε… Την Ανθή Σαλαγκούδη τη θεωρούσαμε μια εύκολη νίκη. Όχι πάντα… 

Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω.

Με τον James ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω. Δεν με πλήγωσε κανένας. Απλά στεναχωρέθηκα γιατί δεν μου έδωσαν χρόνο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Είναι κρίμα εν έτη 2021 να θεωρείται το Instagram ότι δεν είναι δουλειά. Αναρωτιούνται αν είναι επάγγελμα και αν φορολογούμαστε. Φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο.

Είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής, κάνω το project management. Κάνω πάρα πολλά πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου.

Related posts

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για τις φήμες που ήθελαν την αλλαγή των παρουσιαστών στην εκπομπή “Καλά Καθούμενα”

Τα 10 πράγματα που οι άντρες δεν αντέχουν στις γυναίκες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί γιατί δεν θα ξαναπαντρευτεί!

Leave a Comment