irina-shayk-and-bradley-cooper-at-metropolitan-museum-of-news-photo-955880590-1559921769
Γυναικα Σοου Μπιζ

Irina Shayk: Μιλάει για την κόρης της με τον Bradley Cooper

Irina Shayk: Μιλάει για την «κοινή ανατροφή» της κόρης της με τον Bradley Cooper

Η Irina Shayk εξήγησε γιατί δεν πιστεύει ότι ο όρος «κοινή ανατροφή» (co-parenting) περιγράφει τη σχέση της με τον Bradley Cooper και την 3χρονη κόρη τους, τη Lea De Seine.

«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο αυτό», είπε το μοντέλο, 35 ετών, στο Elle σε συνέντευξη την Τρίτη.

«Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100 τοις εκατό μητέρα της και όταν είναι με τον μπαμπά της, είναι το 100 τοις εκατό ο μπαμπά της. Η κοινή ανατροφή είναι ανατροφή σκέτο».

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper, 46, χώρισαν τον Ιούνιο του 2019 μετά από περισσότερα από τέσσερα χρόνια μαζί. Το μοντέλο τώρα σπάνια μιλάει για τον Cooper, λέγοντας στο περιοδικό: «Η σχέση μου στο παρελθόν, είναι κάτι που μου ανήκει και είναι ιδιωτική. Είναι απλώς ένα κομμάτι του εσωτερικού μου εαυτού που δεν θέλω να δωρίσω».

Το πρώην ζευγάρι έγινε γονείς τον Απρίλιο του 2016 και έχει διατηρήσει μια «υγιή» δυναμική από το χωρισμό τους.

«Μοιράζονται ένα ισορροπημένο πρόγραμμα με την κόρη τους, το οποίο επίσης ποικίλλει ανάλογα με τις εργασιακές τους υποχρεώσεις», σύμφωνα με πηγή.

«Δεν υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το πρόγραμμα της Lea. Ο Bradely είναι συνήθως πιο απασχολημένος και έχει γυρίσματα πολλών διαδοχικών ταινιών, αλλά φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο με τη Lea».

«Έχουν υγιείς όρους και σέβονται ο ένας τον άλλον, καθιστώντας τη διαδικασία συνύπαρξης πολύ πιο απρόσκοπτη και ομαλή», κατέληξε η πηγή. «Σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερα ως φίλοι».

Ενώ η Shayk θεωρεί τη μητρότητα «ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο», η γέννηση της Lea δεν «άλλαξε» τη ζωή της.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι θα πουν, “Ω, είναι μαμά και φοράει αυτό;”», είπε στο περιοδικό W τον Ιανουάριο του 2019.

«Δηλαδή, δώστε μου ένα διάλειμμα. Ζούμε στον 21ο αιώνα. Ακριβώς επειδή είσαι μαμά και έχεις μωρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις και να ντύσεις διαφορετικά. Συνέχισε να εκφράζεις τον εαυτό σου και το ποια είσαι».

Όσο για τον Cooper, η πατρότητα άλλαξε τον διάσημο ηθοποιό «με κάθε τρόπο». Είπε στην Ellen DeGeneres τον Απρίλιο του 2019: «Μου επέτρεψε να αγκαλιάσω τον παιδικό μου εαυτό χωρίς κανένα φόβο κρίσης.

Μπορώ απλώς να παίξω με παιχνίδια όλη την ημέρα, ή να παρακολουθώ για ατελείωτες ώρες κινούμενα σχέδια και να μην νομίζω ότι σπαταλάω τη ζωή μου. Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια».
πηγή

Related posts

Μουτσινάς: «Γέμισε με καλάμια και ξιπασμένους η τηλεόραση»

Kris Jenner: Το πάρτι της απόλυτης χλιδής για τα 60ά της γενέθλια!

Ξαναπαντρεύεται ο Κώστας Βουτσάς !!!

Leave a Comment