Jennifer-Garner
Σοου Μπιζ

Το σώμα της Jennifer Garner μετά την εγκυμοσύνη

Jennifer Garner: Μίλησε ανοιχτά για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Η Jennifer Garner, ήταν καλεσμένη την Τρίτη 9 Μαρτίου στο podcast της Giovanna Fletcher, «Happy Mum Happy Baby».

Εκεί μίλησε για το πως έχει εξελιχθεί το σώμα της μετά από τρεις εγκυμοσύνες. Η 48χρονη ηθοποιός με τον πρώην σύζυγο της Ben Affleck, έχει δύο κόρες, την Violet που είναι 15 ετών και την Seraphina που είναι 12, αλλά και έναν γιο, τον Samuel, που είναι μόλις 9.

Όπως δήλωσε, υπάρχουν πολλές καταπληκτικές γυναίκες που καταφέρνουν να επανέλθουν πλήρως σωματικά μετά την εγκυμοσύνη τους, ωστόσο εκείνη δεν ανήκει σε αυτές.

«Μπορώ να δουλέψω πολύ σκληρά και μπορώ να είμαι πραγματικά σε φόρμα και πάλι να μοιάζω με μια γυναίκα που είχε τρία μωρά και πάντα θα μοιάζω έτσι.».

Η Garner εξήγησε επίσης την εμφάνισή της στο σόου της Ellen DeGeneres, η οποία της πρόσφερε έναν τρόπο να απαντήσει σε όλες τις φήμες για την εγκυμοσύνη της. Ανέφερε ότι οι φήμες αυτές είναι τόσο συχνές που θεώρησε ότι ήταν ο ευκολότερος τρόπος να σταματήσουν για πάντα.

«Σκέφτηκα, ότι θα μπορούσα να σταματήσω τις φήμες και η Ellen ήταν τόσο γλυκιά που με άφησε. Αλλά νιώθω ότι συνέβαινε κάθε εβδομάδα. Είναι; Είναι; Είναι έγκυος; Και εξακολουθεί να συμβαίνει. Και είμαι 48 και είμαι ανύπαντρη και εξακολουθεί να συμβαίνει.»

Κατά τη διάρκεια του σόου, η Garner είχε πει ότι πάντα θα έχει κοιλίτσα και ότι όλοι θα πρέπει να το συνηθίσουν.

«Δεν είμαι έγκυος, αλλά έχω τρία παιδιά και υπάρχει μία κοιλίτσα. Από τώρα και στο εξής κυρίες, θα έχω κοιλίτσα. Και θα είναι η κοιλίτσα μου. Κι ας το συνηθίσουμε όλοι. Δεν πηγαίνει πουθενά. Έχω κοιλίτσα και το όνομά της είναι Violet, Sam, Sera.».
Πηγή
 

Related posts

Η διάρρηξη στο σπίτι του Johnny Depp ήταν σουρεάλ γεγονός

Αλέξανδρος

Μενεγάκη: Ποια δίμετρη ξανθιά παζαρεύει να πάρει στην εκπομπή της;

Η Κατερίνα Καινούργιου με κοντό καρέ!!!

Leave a Comment