3372
Σοου Μπιζ

Μήνυμα στήριξης της Serena Williams στην Meghan Markle

Το μήνυμα στήριξης της Serena Williams στην Meghan Markle

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έφερε η συνέντευξή της στην Oprah Winfrey.

Από την περασμένη Κυριακή το πρώτο θέμα συζήτησης στον διεθνή Τύπο είναι η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Αυτή η τηλεοπτική συνάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αφού το ζευγάρι μοιράστηκε πολλές πληροφορίες από την προσωπική του ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν πριν αποφασίσουν να απαρνηθούν τους βασιλικούς τους τίτλους. Σε αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού ήταν και η Serena Williams που μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram ζήτησε αλληλεγγύη.

Η αθλήτρια του τένις, που διατηρεί πολλά χρόνια φιλίας με την Meghan Markle, ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύζυγό της, Alexis Ohanian στον γάμο της δούκισσας και του δούκα του Σάσεξ που πραγματοποιήθηκε το 2018. Στην ανάρτησή της εκφράζει τον θαυμασμό της για την απόφαση του ζευγαριού να μιλήσει ανοιχτά και ελπίζει ότι η ιστορία τους θα αποδείξει πώς αντιμετωπίζονται οι μαύρες γυναίκες από το αρχαϊκά συστήματα και θα υπογραμμίσει την αναγκαιότητα της αλλαγής τους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά.

“Με μαθαίνει κάθε μέρα τι σημαίνει να είσαι αληθινά ευγενής. Τα λόγια της αντικατοπτρίζουν τον πόνο και την σκληρότητα που βίωσε”, ξεκινά το κείμενο της Williams. “Ξέρω από πρώτο χέρι τις σεξιστικές και ρατσιστικές που οι φορείς και τα media χρησιμοποιούν για να κακολογήσουν τις μαύρες γυναίκες για να μας μειώσουν, να μας λυγίσουν και να μας δαιμονοποιήσουν. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την υποχρέωσή μας να υποδεικνύουμε την κακία, το κουτσομπολιό και την κίτρινη δημοσιογραφία. Οι συνέπειες στην ψυχική υγεία από το συστημική καταπίεση και θυματοποίηση είναι καταστροφικές, σε απομονώνουν και συχνά είναι ολέθριες”.

“Είμαι περήφανη για τη γενναιότητά σου. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο”, καταλήγει η Williams. “Είσαι δυνατή -και εσύ και Harry”.

Related posts

Jennifer Aniston: Τι θα κάνει στα γενέθλιά της;

Νέες φήμες για έρωτα του Γιώργου Παπανδρέου με ώριμη Ολλανδέζα

«Όταν είδα τον Τόμας στην εντατική λύγισα… Ευχόμουν να ήμουν εγώ στη θέση του»

Leave a Comment