GettyImages-1048991466
Γυναικα Σοου Μπιζ

Meghan Markle: Ο πατέρας της μιλά για πρώτη φορά μετά την συνέντευξη της

Ο πατέρας της Meghan Markle μιλά για πρώτη φορά μετά την συνέντευξη της

Ο μπαμπάς της Meghan Markle μίλησε για την «προδοσία» του να δώσει φωτογραφίες παπαράτσι σε μια βρετανική ταμπλόιντ.

«Μακάρι να μην είχα κάνει όλα», δήλωσε ο 76χρονος Thomas Markle στο Good Morning Britain την Τρίτη.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ένιωσε αναγκασμένος να βγάλει τις φωτογραφίες, επειδή ένιωθε εντελώς απροστάτευτος από την κόρη του, τον Πρίγκιπα Χάρι και την ευρύτερη βασιλική οικογένεια ενόψει της συνεχούς παρουσίας του Τύπου στο σπίτι του στο Rosarito του Μεξικού.

«Η μεγαλύτερη κόρη μου ήρθε σε επαφή με έναν άντρα με το όνομα Jeff Rayner, ο οποίος ήταν φωτογράφος και της είπε: «Αν μπορείτε να πείσετε τον μπαμπά σας, μπορούμε να τον κάνουμε να φαίνεται καλός»».

Συνέχισε λέγοντας ότι για έναν ολόκληρο χρόνο, έξω από το σπίτι του, κάποιος τον έβγαζε φωτογραφίες. Δεν μπορούσε να πάει πουθενά ή να κάνει κάτι χωρίς να τον φωτογραφίσουν. Όπως είπε κάποια στιγμή είχε πάρει μπύρες για τους ανθρώπους στην πύλη και ο Τύπος τον έβγαλε αλκοολικό και σχολίαζε τον τρόπο που ντυνόταν.

«Λοιπόν, εγώ, ναι, έκανα αυτήν τη συμφωνία γιατί αυτός ο άντρας θα με έκανε να φαίνομαι καλύτερα. Ίσως έκανα λάθος, αλλά τον πίστεψα και σκέφτηκα ότι θα λειτουργούσε. Δεν λειτούργησε φυσικά.» δήλωσε ο Markle.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Oprah Winfrey στο CBS την Κυριακή, η Δούκισσα του Sussex, ρωτήθηκε αν ένιωσε προδομένη όταν έμαθε τι είχε κάνει ο μπαμπάς της. Η Meghan απάντησε ότι οι ταμπλόιντς προφανώς γνώριζαν την τοποθεσία του πατέρα της για περίπου ένα μήνα και αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι την Κυριακή πριν από το γάμο επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν δράμα. Σύμφωνα με την ίδια, ρώτησε τότε τον πατέρα της αν έστησε τις φωτογραφίες για να μπορέσει να τον βοηθήσει αλλά εκείνος τα αρνήθηκε όλα.

«Κοιτάζω τον Archie, σκέφτομαι αυτό το παιδί που περιμένω και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω τίποτα για να προκαλέσω σκόπιμα πόνο στο παιδί μου. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Επομένως, είναι δύσκολο για μένα να συμφιλιωθώ με αυτό που έκανε ο μπαμπάς μου.» αποκάλυψε στην Oprah.

H Meghan και ο πατέρας της δεν έχουν μιλήσει από τότε που οι φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και η τελευταία επικοινωνία τους ήταν μέσω μηνυμάτων μετά την καρδιοχειρουργική επέμβαση που έκανε ο Thomas Markle πριν από το γάμο της τον Μάιο του 2018.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του την Τρίτη, ο πατέρας της Markle είπε ότι ζήτησε συγγνώμη πάνω από 100 φορές, ότι αγαπάει πολύ την κόρη του και θέλει να γνωρίσει τον εγγονό του.
πηγή

Related posts

Γιάννης Μπέζος: Εναντίον της υιοθεσίας παιδιού από gay ζευγάρια

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που ελκύουν τους γύρω σου

Τα 6 ακαταμάχητα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας

Leave a Comment