Beyonce-2010
Γυναικα Σοου Μπιζ

Η «Queen B» Beyoncé γράφει ιστορία με το 28ο βραβείο της

Grammy 2021: Η «Queen B» Beyoncé γράφει ιστορία με το 28ο βραβείο της

H Beyoncé πήγε στα βραβεία Grammys με εννέα υποψηφιότητες, τις περισσότερες από οποιονδήποτε καλλιτέχνη για τη νύχτα.

Μέχρι να τελειώσει η τελετή, είχε σπάσει το ρεκόρ για τα περισσότερα Grammys που κέρδισε ποτέ μια γυναίκα, αλλά και καλλιτέχνης, άνδρας ή γυναίκα, με 28 βραβεία στην κατοχή της, ξεπερνώντας το ρεκόρ της country τραγουδίστριας Alison Krauss, η οποία έχει 27.

Το νικητήριο σερί ξεκίνησε πριν από την τηλεοπτική τελετή, όταν η Beyoncé και η 9χρονη κόρη της Blue Ivy Carter κέρδισαν το βραβείο για το «Καλύτερο Μουσικό Βίντεο» για το single, «Brown Skin Girl».

Αποδεχόμενη το βραβείο για την «Καλύτερη ερμηνεία R&B» για το «Black Parade», η Beyoncé είπε ότι «νιώθει τιμή» και «ενθουσιασμό» που λαμβάνει το 28ο της βραβείο.

«Ευχαριστώ παιδιά. Ως καλλιτέχνης, πιστεύω ότι είναι δουλειά μου και όλες οι δουλειές μας είναι να αντικατοπτρίζουμε τις εποχές», είπε. «Ήθελα να ανυψώσω και να ενθαρρύνω όλους τους μαύρους βασιλιάδες και τις βασίλισσες που εμπνέουν εμένα και ολόκληρο τον κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό, είναι μια τόσο μαγική νύχτα».

«Δουλεύω όλη μου τη ζωή, από 9 ετών, και δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό», είπε.

Για το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι ραπ για το «Savage Remix» με τη Megan Thee Stallion νωρίτερα το βράδυ, η Beyoncé είπε στην ράπερ: «Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό για σένα. Είμαι τιμή που μου ζήτησες να συμμετάσχω σε αυτό τραγούδι».

Η φετινή βραδιά Grammy ήταν ξεχωριστή για τις γυναίκες καλλιτέχνιδες, αφού και η Taylor Swift έγραψε την δική της ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα με τρία βραβεία Grammy στην κατοχή της, ενώ οι ερμηνείες της Dua Lipa και της Billie Eilish (η οποία κέρδισε επίσης το βραβείο Record of The Year!), ήταν επίσης καθηλωτικές.
πηγή

Related posts

Η Emma Stone εντοπίστηκε να περπατά στη γραφική συνοικία Studio City

Αλέξανδρος

Αθηνά Οικονομάκου: «Φοβάμαι. Το ρίσκο με τρομάζει»

“Φωτια” έβαλε στο Instagram ο Μπόγρης

Leave a Comment