demilovato
Γυναικα Σοου Μπιζ

Ντέμι Λοβάτο: Με έχουν βιάσει δύο φορές (vid)

Ντέμι Λοβάτο: Με έχουν βιάσει δύο φορές – Έτσι έχασα την παρθενιά μου (vid)

Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

 

H Ντέμι Λοβάτο κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Dancing With the Devil». Η 28χρονη ποπ τραγουδίστρια περιγράφει πώς έχασε την παρθενιά της από βιασμό και πώς, χρόνια αργότερα, της επιτέθηκε σεξουαλικά ο έμπορος ναρκωτικών που την οδήγησε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν η Ντέμι Λοβάτο υπέστη τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μία καρδιακή προσβολή, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι γιατροί στο Λος Άντζελες έδωσαν τεράστια μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 28χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ.

Τρία χρόνια μετά η πασίγνωστη σταρ είναι «καθαρή» και μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια που την οδήγησε να φτάσει τόσο κοντά στον θάνατο. «Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 με 10 λεπτά ζωής ακόμα» ακούγεται να λέει η ίδια στο trailer που κυκλοφόρησε για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Dancing With The Devil στο YouTube.

«Είχα πολλές ζωές, όπως οι γάτες. Τώρα είμαι στην ένατη» λέει η ίδια για την παρ’ολίγον θανάσιμη εμπειρία της με την φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιοειδές, την «ηρωίνη των φτωχών» όπως την αποκαλούν, που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό σε χειρουργεία.

«Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ καθώς έχω θολά σημεία στην όρασή μου. Και πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω» αναφέρει.

Δείτε το trailer του Dancing With The Devil:

Στη σειρά ντοκιμαντέρ της στο YouTube με τίτλο «Dancing With the Devil», η 28χρονη τραγουδίστρια περιγράφει πώς βρέθηκε αντιμέτωπη με την τραυματική αλήθεια την επόμενη ημέρα. Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό και οι γιατροί τη ρώτησαν αν είχε κάνει συναινετικό σεξ. «Θυμόμουν ότι κάποια στιγμή ήταν ξαπλωμένος πάνω μου, έτσι απάντησα “ναι”», λέει η Ντέμι Λοβάτο.

«Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό»

Στο ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα 23 Μαρτίου, η Αμερικανίδα ποπ σταρ περιγράφει το τραυματικό συμβάν που σημάδεψε τη ζωή της, και αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τα μετέπειτα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μάχη της με τις εξαρτήσεις.

«Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς. Έπειτα το κατέπνιξα και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω εγώ επειδή πήγα στο σωμάτιο μαζί του, επειδή τον φίλησα… Ήμουν μέρος της ομάδας της Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι τον γάμο. Η δική μου πρώτη φορά δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, και αυτό ήταν φρικτό. Επίσης, συνέχισα να βλέπω όλη την ώρα αυτό το άτομο, έτσι προσπάθησα να ξεσπάσω με άλλες συμπεριφορές: Έκοβα τον εαυτό μου, έκανα εμετό κ.λπ. Η βουλιμία μου έφτασε σε τόσο άσχημο στάδιο που άρχισα να ξερνάω αίμα για πρώτη φορά», αναφέρει στην συγκλονιστική της εξομολόγηση.
πηγή

Related posts

Οι στερητικές δίαιτες ευνοούν την οστεοπενία

Η Μαρία Ηλιάκη ντύθηκε γκέισα

Τι πρέπει να αποφύγετε στο πρώτο ραντεβού

Leave a Comment