panos_kallidis_survivor
ΜΜΕ Σοου Μπιζ

Πάνος Καλλίδης – Survivor: Το μεγάλο λάθος και η αποχώρηση

Πάνος Καλλίδης – Survivor: Το μεγάλο λάθος και η αποχώρηση – Τι λέει για τους παίκτες

 

 

SURVIVOR: Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό για πολλούς παίκτες. Η οικειοθελής απαοχώρηση του Πάνου Καλλίδη άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

SURVIVOR: Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, άλλαξε τις ισορροπίες στις ομάδες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή του, αποκάλυψε το γράμμα που του έδωσε η κόρη του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει “άνοιξε το, σ’ αγαπώ πολύ, να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα”.

Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το συζητούσα και εκείνη ήταν πολύ πιεσμένη.

Δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά που μπήκαν. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα ρούχα και είχε πάρει από τον Σάκη για ένα video clip μου.

Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα με τα παιδιά, επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις. Δεν έπαιρνα εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω. Δεν ήθελα να παίξω, γιατί θα έχανα και… ποιος τους ακούει.

Λάθος που δεν ψήφιζα το τελευταίο καιρό αθλητικά. Δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Γιατί δεν μπορούσα να φέρω πόντους για την ομάδα μου. Εάν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου.

Είχαμε φάει δύο φορές το ρύζι μαζί με την Κάτια. Ο James είναι ευφυέστατος, δεν τον έχω πιάσει να κρύβεται για να ακούσει τι λέμε. Ο Νίκος επηρεάζεται πολύ. Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάτι που την περιμένει και ότι είναι και πολύ καλά. Μου είπε να στείλω χαιρετίσματα στον Γιώργο. Ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν. Μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία. Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.
πηγή

Related posts

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η λεγόμενη μεσαία τάξη εκμηδενίζεται»

Johnny Depp και Αmber Heard στη Βενετία!

Γιώργος Καπουτζίδης:Το τέλος της «Εθνικής Ελλάδος» και το «κράξιμο» για τα media

Leave a Comment