6621237_0_0_1150_622_1000x541_80_0_0_373448af6240ab8f05e1aee1444bf71f
Σοου Μπιζ

Τι λέει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον άντρα της η Ευαγγελία Μουμούρη

Ευαγγελία Μουμούρη: Τι λέει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον άντρα της

 

 

«Έχω ένα ιδιότυπο χιούμορ, το οποίο χρησιμοποιώ μάλλον λάθος. Όχι, δεν γουστάρω τον Κουτσόπουλο», ξεκαθαρίζει η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η εξομολόγηση της Ευαγγελία Μουμούρη για το MasterChef, πριν από ένα χρόνο, είχε προκαλέσει αίσθηση. «Βλέπω MasterChef.

Έχω φάει από τον κ. Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτόν που λατρεύω και θέλω να τον παντρευτώ άμα μου δοθεί η ευκαιρία, είναι ο κύριος σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Είναι ο θεός μου! Οι γυναίκες ξέρουν…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Ευαγγελία Μουμούρη εξήγησε πως αυτό ήταν απλά χιούμορ…

«Εγώ έχω ένα ιδιότυπο χιούμορ, το οποίο χρησιμοποιώ μάλλον λάθος. Όχι, δεν γουστάρω τον Κουτσόπουλο. Βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος έκανε χιούμορ που με άγγιξε πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε αυτό το project. Στον τίτλο δεν χωράει το χιούμορ», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Το Πρωινό” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Αλέξανδρο, ενώ αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία πίσω από την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης που έκαναν.

«Είμαστε 11 χρόνια με τον σύζυγό μου. Πολύ μαζί μείναμε πρώτη φορά στην καραντίνα. Όταν δεν δουλεύεις η μέρα είναι πολλές ώρες.

Κάνεις καινούργια ξεκινήματα μετά από 11 χρόνια συμβίωσης. Αλλάζεις εσύ πρέπει να αλλάζει παράλληλα κι ο άλλος. Εμείς έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν νομίζω να παντρευτούμε», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.
πηγή

Related posts

Η Ευρυδίκη με τη μαμά της

Angelina Jolie: Πούλησε τον πίνακα του Winston Churchill για $11.5 εκατομμύρια

Αλέξανδρος

Τον είδαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Κι όμως είναι ο…

Leave a Comment