https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2020_07_mary-kate-ashley-olsen-the-row-financial-difficulty-struggle-layoffs-possible-closure-coronavirus-covid-19-pandemic-1
Γυναικα Σοου Μπιζ

Ashley Olsen: Μία σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφο της

Ashley Olsen: Μία σπάνια φωτογραφία σε ραντεβού με τον σύντροφο της

Ενώ η αδερφή της Mary-Kate αφήνει πίσω της το διαζύγιό από τον Olivier Sarkozy, η Ashley Olsen εμφανίστηκε σε διπλό ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

Τα νέα αναφέρουν ότι η Ashley και ο φίλος της, καλλιτέχνης Louis Eisner, εμφανίστηκαν στο Altro Paradiso, ένα ιταλικό εστιατόριο στη γειτονιά Soho της πόλης. Στο ίδιο τραπέζι ήταν και η Sara Moonves, η αρχισυντάκτρια του W Magazine, και ο φίλος της, Jeff Henrikson.

Όπως ανέφερε μία πηγή στο Ε!: «Ο Louis κράτησε την πόρτα γι’ αυτήν». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2017, αλλά έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ήταν στο Gala του Μουσείου Hammer στο Garden τον Οκτώβριο του 2017. Γνωρίστηκαν μέσω αμοιβαίων φίλων που φτάνουν αρκετά πίσω στις μέρες του γυμνασίου. Ο Eisner ήταν επίσης στο 33ο πάρτι γενεθλίων των διδύμων, ενώ η τελευταία φορά που ο Eisner και η Ashley φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν το 2019, όταν πήγαν να δουν την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» στο Pacific Palisades.

Η Ashley και η Mary-Kate εθεάθησαν πρόσφατα μαζί στο The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου φορούσαν μαύρα ρούχα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Τον Απρίλιο του 2020, τα δίδυμα προσέφεραν λίγη ελπίδα στους θαυμαστές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας με μια ειδική λίστα αναπαραγωγής Spotify, ευγενική προσφορά του The Row, της ετικέτας μόδας τους.
πηγή

Related posts

Ποια διάσιμη αντέγραψε την Κατερίνα Καινούριου

O Ryan Reynolds και η Blake Lively έδωσαν από 500.000 δολάρια στους οργανισμούς «Feeding America» και «Food Banks Canada»

Αλέξανδρος

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση μόδας της Κατερίνας Καινούργιου

Leave a Comment