thanasis-euyhimiadis-instagram
Ανδρας ΜΜΕ

O Θανάσης Ευθυμιάδης ποζάρει ημίγυμνος στο χωράφι

O Θανάσης Ευθυμιάδης ποζάρει ημίγυμνος στο χωράφι και μιλάει για «δυνατό θεραπευτή»

 

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης μας έχει συνηθίσει με ιδιαίτερες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά κάνει λόγο για τον «δυνατό θεραπευτή».

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης έχει βρει το νόημα της ζωής δίπλα στη φύση, και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζήσει δίπλα στη φύση μαζί με την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός έχει βρει, όπως λέει ο ίδιος, το νόημα της ζωής. Απολαμβάνει με την ψυχή του τα πιο μικρά αλλά και απλά πράγματα της ζωής.

Μέσα από αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, δίνοντας μάλιστα και διάφορες συμβουλές.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει ξαπλωμένος σε ένα χωράφι με χαμομήλι, γράφοντας:

«Μάλλον κάπως έτσι μυρίζει ο Παράδεισος. Πλανήτης Χαμομήλι. Σε Ηρεμεί. Σε γαληνεύει. Σε γεμίζει δύναμη. Ένα βοτάνι που χρησιμοποιείται στα δικά μας μέρη από τα Αρχαία χρόνια!

Πολλές οι χρήσεις του. Η απαλότητα του ταιριάζει παντού. Πιες ένα φλιτζάνι Χαμομήλι. Αυτό το ταπεινό φυτάκι είναι ένας δυνατός θεραπευτής! Αρχίζει η εποχή για μάζεμα (σε κάποια μέρη). Ευχαριστούμε Χαμομήλι».

Δείτε την φωτογραφία:

πηγή

Related posts

Οι sexy γιατροί του Instagram!

Ένας οδηγός αξιοπρέπειας κατά την ιερή ώρα της προπόνησης

e-sports και pro-gaming

Leave a Comment