brregi
Σοου Μπιζ

Angelina Jolie: στο γάμο της με τον Brad Pitt υπήρχε ενδοοικογενειακή βία

Η Angelina Jolie έχει αποδείξεις ότι στο γάμο της με τον Brad Pitt υπήρχε ενδοοικογενειακή βία

Και θα τις καταθέσει στη δίκη που ξεκινά για το πολύκροτο διαζύγιο.

 

Όσο έντονα μας είχε απασχολήσει ο έρωτας και ο γάμος του Brad Pitt και της Angelina Jolie άλλα τόσο θα μας απασχολήσει και το διαζύγιό τους το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η δίκη και η κάθε πλευρά έχει προετοιμαστεί με τα κατάλληλα “όπλα” για να διεκδικήσει αυτά που θέλει με αποκορύφωμα την μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Το αίτημα του Pitt, από την πρώτη στιγμή, ήταν να μοιραστεί η κηδεμονία και συνεπώς να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Αυτό δεν έβρισκε σύμφωνη την Jolie και μάλιστα επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να περιορίσει τις επαφές των παιδιών με τον πατέρα τους.

Στη δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει θα κληθούν μάρτυρες να στηρίξουν την κάθε πλευρά. Υπέρ του Pitt θα καταθέσει και η Jillian Armenante, ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Angelina Jolie στην ταινία Girl, Interrupted το 1999. Έχει καλέσει, επίσης, στην υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες, ενώ η πρώην σύζυγός του μέχρι πρότινος κρατούσε τα χαρτιά της κλειστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως που δημοσιεύτηκαν στο The Blast, η Jolie έχει καταθέσει ήδη αρκετά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Brad Pitt υπήρχε ενδοοικογενειακή βία. Eκτός από τις αποδείξεις που θα παρουσιάσει, θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις που είχε με άλλες γυναίκες.

Η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016 ενώ σε συνεντεύξεις που έδωσε τα επόμενα χρόνια υποστήριξε πως χώρισε για το καλό της οικογένειάς της.
πηγή

Related posts

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex εξέπληξαν μια ομάδα νεαρών ποιητών, αφιερώνοντας χρόνο για να συνομιλήσουν μαζί τους

Αλέξανδρος

H Maria Menounos έχει αποκαλύψει ότι βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της

Αλέξανδρος

Γεωργίου: Η απιστία που τον έκανε να είναι πολύ ειλικρινής

Leave a Comment