Kate-Middleton-8
Σοου Μπιζ

Kate Middleton: η Meghan αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να κλάψει

Η Kate Middleton νιώθει ντροπιασμένη που η Meghan αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να κλάψει

Και δεν είναι σε θέση να απαντήσει ακόμα.

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry δεν είναι ένα θέμα που θα ξεφουσκώσει γρήγορα. Οι σχέσεις του ζευγαριού με τα Ανάκτορα μοιάζουν να είναι τεταμμένες, ειδικά μετά την άκαρπη επικοινωνία του William με τον αδερφό του, ωστόσο εκείνη που μέχρι τώρα έχει παραμείνει σιωπηλή είναι η Kate Middleton.

Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος της βασιλικής οικογένειας, Katie Nicholl, η δούκισσα του Κέιμπριτζ νιώθει ταπεινωμένη και ντροπιασμένη από τις αποκαλύψεις της Meghan, σχετικά με την ημέρα που την έκανε να κλάψει. “Ήταν απογοητευτικό να διαβάζω δημοσιεύματα ότι έκανα την Kate να κλάψει, όταν στην πραγματικότητα είχε γίνει το αντίθετο”, ήταν τα λόγια της Meghan στην Oprah Winfrey.

“Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Kate ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε”

Μιλώντας στο Ok! Magazine, η Nicholl είπε πως “η Kate δεν ήθελε να φανεί ούτε καν η υποψία ότι υπάρχει ρωγμή μεταξύ τους στον Τύπο”, ενώ πρόσθεσε πως “είναι τόσο διακριτική και σέβεται την προσωπική ζωή της Meghan”.

“Δεν θα ακούσετε ποτέ να έχει τσακωθεί με κανέναν, γιατί είναι πολύ προσεκτική στο πως συμπεριφέρεται στους άλλους. Επομένως, αυτή η ιστορία που κυκλοφορεί είναι πολύ σκληρή. Η Kate ένιωσε πως είχε λήξει το περιστατικό, επομένως το γεγονός ότι ήρθε ξανά στην επιφάνεια ήταν πολύ ταπεινωτικό”.

Η βασιλική δημοσιογράφος κατέληξε πως η Kate δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις κατηγορίες.
πηγή

Related posts

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν νιώθω ότι είμαι σε ξένη χώρα»

Η Penelope Cruz ποζάρει για το Marie Claire και θα την απολαύσουμε σε μια ηλιόλουστη φωτογράφιση γεμάτη θηλυκή ενέργεια στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Αλέξανδρος

Μαρία Σολωμού: «Πιστεύουν ότι ο Πάνος παίρνει ναρκωτικά και εγώ αναγκάζοµαι να κάνω µαζί του»

Leave a Comment